Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Afsplitsing Vinea Zeilscholen van Vinea Vakanties

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km

SNEEK - De 60 jaar bestaande zeilscholentak van Vinea Vakanties gaat verder onder de naam Vinea Zeilscholen. De nieuwe directie die sinds 1 april is aangesteld neemt het roer over van oud-eigenaar Jos Snijders Blok. Het nieuwe team onder leiding van Vincent de Heer is ambitieus en wil door middel van groei en nieuwe programma?s een toppositie krijgen in de markt.

Naast de vijf bestaande Vinea zeilscholen in Friesland komen er in seizoen 2012-2013 twee nieuwe locaties bij en wordt het Vinea Exclusive label geïntroduceerd. Directeur Vinea Zeilscholen Vincent de Heer 'Vinea is een fantastisch concept, deze kampen zijn het hoogtepunt uit menig jeugd. Leren zeilen van ervaren en enthousiaste instructeurs tezamen met leeftijdsgenoten, zorgt voor een unieke ervaring.

Wij gaan er alles aan doen om Vinea zeilkampen weer onmisbaar te maken voor jongeren'. Vinea Zeilscholen werkt al geruime tijd met de keurmerken van CWO en ISAF en wordt per 1 mei ook erkent HISWA lid. Met deze keurmerken is Vinea Zeilscholen in staat om uitstekende kwaliteit te waarborgen.

Vinea organiseert al meer dan 60 jaar originele en actieve zeilvakanties voor duizenden jongeren in de leeftijd van 7-19 jaar. Het doel is om ze een onvergetelijke ervaring op te laten doen, waarbij ze ook nog leren zeilen; in een Optimist tot supersnel zeilen in een Catamaran. Vincent de Heer 'Vinea Zeilscholen is een ontzettend mooi merk, dat verandert niet, maar nieuwe tijden vragen ook bij ons om een nieuwe koers. Wij verheugen ons erop om die koers met een flinke windkracht te trotseren?'

© Nationale Recreatiegids

24 april '24 (11:12)

Yentl en de Boer schrappen meer shows uit voorzorg om gezondheid

Cabaretduo Yentl en de Boer heeft nog drie voorstellingen verplaatst. Ook de shows de komende dagen in Heerenveen, Rotterdam en Oss gaan deze week niet door. Dat heeft hun management woensdag gemeld.

24 april '24 ( 8:45)

Youp van 't Hek stopt voorstelling om black-outs, woensdag gaat 'in principe' door

Youp van 't Hek heeft dinsdagavond zijn voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam voortijdig afgebroken. Bezoekers vertellen op sociale media en aan de NOS dat de 70-jarige cabaretier op het podium last had van black-outs. Het optreden van Youp van 't Hek woensdag in Theater Carré in Amsterdam gaat "in principe" door. Dat laat zijn management woensdagochtend weten.

23 april '24 (14:37)

Big Time Rush verplaatst show van 013 naar Ziggo Dome om grote vraag

De Amerikaanse boyband Big Time Rush heeft een andere locatie gevonden voor een van de optredens die de groep in juni in Nederland geeft. Het optreden op 10 juni zou oorspronkelijk plaatsvinden in poppodium 013 in Tilburg, maar vanwege "overweldigend succes" is dat optreden verplaatst naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

23 april '24 ( 8:50)

Oud-Kensington-zanger Eloi Youssef doet extra concerten

Oud-Kensington-zanger Eloi Youssef en orkest Kamerata Zuid gaan volgend jaar extra concerten geven. Dat maakte hun management maandag bekend. De extra optredens staan in het voorjaar van 2025 gepland in Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Groningen.

22 april '24 (11:27)

Zangeres Vanessa maakt na twintig jaar comeback tijdens Milkshake

Vanessa is vrijdag 26 juli de hoofdact tijdens de opening van het festival Milkshake in de Amsterdamse Gashouder. Met het optreden maakt de zangeres na bijna twintig jaar haar comeback op een podium.

22 april '24 ( 9:16)

Rapper Nas staat op 5 november in Amsterdamse AFAS Live

Rapper Nas komt op 5 november naar Nederland voor een concert in AFAS Live. Met zijn optreden viert hij het 30-jarig bestaan van zijn iconische album 'Illmatic te vieren. De kaartverkoop gaat 25 april van start, heeft concertorganisator MOJO bekendgemaakt.

19 april '24 (14:32)

Lenette van Dongen annuleert optredens na overlijden moeder

De optredens van cabaretière Lenette van Dongen (65) op vrijdag en zaterdag in Theater de Veste in Delft gaan niet door. Dat meldt het theater vrijdag aan bezoekers. Reden is het overlijden van haar moeder.

19 april '24 (12:25)

Faithless komt op 12 juni naar Paradiso

Faithless geeft op 12 juni dit jaar een concert in Paradiso in Amsterdam. Dat maakt het poppodium vrijdag bekend.

19 april '24 ( 9:19)

Verscherpte regels bij Nationale Herdenking om kans op verstoringen

Er worden dit jaar extra maatregelen genomen tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei op de Dam, vanwege de kans op spontane protestacties of verstoringen. Zo worden maximaal 10.000 mensen toegelaten op het plein, zijn borden, vlaggen of versterkers niet toegestaan en moeten alle aanwezigen daarop gefouilleerd worden.

19 april '24 ( 8:54)

Zanger Chef'Special heeft hernia, clubtour verplaatst

Chef'Special moet ook de rest van de clubtournee verplaatsen. Zanger Joshua Nolet heeft een acute hernia en moest onverwacht worden geopereerd. Door de operatie moet Nolet de komende weken rust nemen.