Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

SnowWorld wederom beste skihal

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km
LANDGRAAF - Nadat SnowWorld afgelopen winter al verkozen werd tot beste skihal door zowel het Duitse internetplatform skiresort.de als Editie NL heeft de Westdeutsche Rundfunk (WDR) afgelopen week diverse hallen getest. Ookdeze test werd gewonnen door de Limburgse skihal.
 
DeWDR testte op de 3 P’s, piste, prijs en pommes frites. SnowWorld Landgraaf behaalde vier van de vijf punten en bleef concurrenten Neuss (3/5) en Bottrop (2/5) daarmee voor. De rit met de stoeltjeslift werd omschreven als wereldklasse en de pistes waren goed geprepareerd. Landgraaf werd uiteindelijk winnaar door het grootste pisteplezier, de beste pommes frites en de leukste mascotte.
 
DirecteurKoos Hendriks reageert dolblij: “Nadat SnowWorld als beste skihal werd verkozen door internetplatform skiresort.de kon ik mijn geluk al niet op. Toen diverse Nederlandse pistes door Editie NL vergeleken werden kwam SnowWorld wederom als beste naar voren.

Ik ben ontzettend trots datde WDR ons nu ook verkozen heeft tot beste skihal. Wij proberen ons product en de beleving continu te verbeteren. Ik ben voortdurend samen met mijn team bezig een zo hoog mogelijke kwaliteit aan onze bezoekers te leveren. Het is dan ook prachtig om wederom verkozen te worden tot beste skihal.”
 
Behalve de zorg voor continuïteit en kwaliteit investeert SnowWorld ook in uitbreiding van de bestaande accommodaties. In dat licht werd SnowWorld afgelopen vrijdag al in het gelijk gesteld door de rechtbank in Maastricht betreffende de bouw van het Outdoor Park.

Eveneens werd besloten om de plannen voor de vierde baan in Zoetermeer te schrappen en in plaats daarvan de derde baan te verlengen tot 300 meter. Een bezwaar omtrent het gebruik van de titel beste skihal ter wereld, dat bij de Reclame Code Commissie was ingediend, werd eveneens verworpen.

© Nationale Recreatiegids

24 april '24 (11:12)

Yentl en de Boer schrappen meer shows uit voorzorg om gezondheid

Cabaretduo Yentl en de Boer heeft nog drie voorstellingen verplaatst. Ook de shows de komende dagen in Heerenveen, Rotterdam en Oss gaan deze week niet door. Dat heeft hun management woensdag gemeld.

24 april '24 ( 8:45)

Youp van 't Hek stopt voorstelling om black-outs, woensdag gaat 'in principe' door

Youp van 't Hek heeft dinsdagavond zijn voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam voortijdig afgebroken. Bezoekers vertellen op sociale media en aan de NOS dat de 70-jarige cabaretier op het podium last had van black-outs. Het optreden van Youp van 't Hek woensdag in Theater Carré in Amsterdam gaat "in principe" door. Dat laat zijn management woensdagochtend weten.

23 april '24 (14:37)

Big Time Rush verplaatst show van 013 naar Ziggo Dome om grote vraag

De Amerikaanse boyband Big Time Rush heeft een andere locatie gevonden voor een van de optredens die de groep in juni in Nederland geeft. Het optreden op 10 juni zou oorspronkelijk plaatsvinden in poppodium 013 in Tilburg, maar vanwege "overweldigend succes" is dat optreden verplaatst naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

23 april '24 ( 8:50)

Oud-Kensington-zanger Eloi Youssef doet extra concerten

Oud-Kensington-zanger Eloi Youssef en orkest Kamerata Zuid gaan volgend jaar extra concerten geven. Dat maakte hun management maandag bekend. De extra optredens staan in het voorjaar van 2025 gepland in Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Groningen.

22 april '24 (11:27)

Zangeres Vanessa maakt na twintig jaar comeback tijdens Milkshake

Vanessa is vrijdag 26 juli de hoofdact tijdens de opening van het festival Milkshake in de Amsterdamse Gashouder. Met het optreden maakt de zangeres na bijna twintig jaar haar comeback op een podium.

22 april '24 ( 9:16)

Rapper Nas staat op 5 november in Amsterdamse AFAS Live

Rapper Nas komt op 5 november naar Nederland voor een concert in AFAS Live. Met zijn optreden viert hij het 30-jarig bestaan van zijn iconische album 'Illmatic te vieren. De kaartverkoop gaat 25 april van start, heeft concertorganisator MOJO bekendgemaakt.

19 april '24 (14:32)

Lenette van Dongen annuleert optredens na overlijden moeder

De optredens van cabaretière Lenette van Dongen (65) op vrijdag en zaterdag in Theater de Veste in Delft gaan niet door. Dat meldt het theater vrijdag aan bezoekers. Reden is het overlijden van haar moeder.

19 april '24 (12:25)

Faithless komt op 12 juni naar Paradiso

Faithless geeft op 12 juni dit jaar een concert in Paradiso in Amsterdam. Dat maakt het poppodium vrijdag bekend.

19 april '24 ( 9:19)

Verscherpte regels bij Nationale Herdenking om kans op verstoringen

Er worden dit jaar extra maatregelen genomen tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei op de Dam, vanwege de kans op spontane protestacties of verstoringen. Zo worden maximaal 10.000 mensen toegelaten op het plein, zijn borden, vlaggen of versterkers niet toegestaan en moeten alle aanwezigen daarop gefouilleerd worden.

19 april '24 ( 8:54)

Zanger Chef'Special heeft hernia, clubtour verplaatst

Chef'Special moet ook de rest van de clubtournee verplaatsen. Zanger Joshua Nolet heeft een acute hernia en moest onverwacht worden geopereerd. Door de operatie moet Nolet de komende weken rust nemen.