Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Succesvolle aftrap van OntmoetNL-campagne

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 5 min
location_on [xx]km

UTRECHT - Woensdag was de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Het Nederland-paviljoen, dit jaar met een record aantal exposanten, is de eerste OntmoetNL-activiteit om aandacht te vragen voor een vakantie in eigen land. De komende periode zal de campagne voortgezet worden via radio, magazines en internet.

Vakdag
Actrice en presentatrice Tanja Jess is het gezicht van de Ontmoet-NL-campagne en verrichte op dinsdag de feestelijke opening op het OntmoetNL-podium. Ze deed dit samen met Paul Beck, directeur Floriade Venlo 2012, en Jos Vranken, algemeen directeur NBTC. Tijdens de netwerkborrel met meer dan 200 gasten introduceerde gedeputeerde Jan van Run de nieuwe promotiecampagne van Noord-Holland.

Publieksdagen
Het is een komen en gaan van BN-ers die graag in eigen land op stap gaan. Op zaterdag 14 januari is de 100%NL Fandag. Die dag is niet alleen Nederland als vakantieland te beleven maar staat er een complete 100%NL radiostudio waar bezoekers hun eigen reclameboodschap op kunnen nemen.

Compleet beeld
Aanjager van OntmoetNL is het bureau Zilte Zaken, dat de licentie verwierf van de campagne ‘Lekker weg in eigen land'.  Dit jaar zijn er 78 Nederlandse toeristische bedrijven en regio's die zich promoten in de OntmoetNL-hal." Met deze totaalpresentatie krijgen geïnteresseerden een compleet beeld van het veelzijdige Nederlandse aanbod.  Op de Vakantiebeurs is een uitgebreide evenementenagenda beschikbaar met boekingsmogelijkheden.

Uitgebreide campagne
In het kader van de Vakantiebeurs brengt OntmoetNL in samenwerking met 100%NL Magazine een special uit met een oplage van 250.000. Voortaan zal er in iedere uitgave van dit magazine een special met tips voor een vakantie in eigen land verschijnen. De multimediale campagne zal het hele jaar verder gebruik maken van 100%NL Radio, internet en andere media.

© Nationale Recreatiegids

20 juni '24 (12:05)

Organisatie Pinkpop besluit deel parkeerterrein af te sluiten

Omdat het de afgelopen tijd zoveel heeft geregend, heeft de organisatie van Pinkpop besloten om een deel van het parkeerterrein af te sluiten. Er is teveel regen gevallen om op het P5-weekendgedeelte te parkeren, zegt de festivalorganisatie.

20 juni '24 (11:35)

Dit is de eerste aangekondigde artiest voor Disney in Concert

Vajèn van den Bosch is als eerste artiest aangekondigd voor de optredens van Disney in Concert van 2025. De musicalactrice treedt op zaterdag 4 januari op in de Ziggo Dome in Amsterdam, werd donderdag bekendgemaakt.

20 juni '24 ( 9:15)

Utrechtse Staten maken zich hard voor meerjarige subsidie Bevrijdingsfestival Utrecht

De Utrechtse Staten willen dat de provincie een meerjarige subsidie geeft aan het Bevrijdingsfestival Utrecht. Een ruime meerderheid van de fracties steunde in een Statenvergadering een motie hierover van ChristenUnie, D66, GroenLinks en PvdA.

20 juni '24 ( 8:38)

Naar Graspop? Dan kan je niet parkeren

Tijdens deze editie van Graspop Metal Meeting in de Belgische plaats Dessel kunnen bezoekers niet parkeren. Volgens omroep VRT heeft de organisatie, door de hevige regen van dinsdag, alle parkeerplaatsen op het festivalterrein moeten sluiten. Onduidelijk is ook of en hoeveel bezoekers er op en nabij het festivalterrein nog kunnen kamperen.

19 juni '24 ( 9:53)

Ticketmaster tegen ACM: ticketdoorverkoop kan via concurrent

Mensen die een ticket hebben gekocht bij Ticketmaster, maar daar vanaf willen, kunnen dat doen via andere doorverkoopplatforms. Die toezegging heeft de kaartverkoper gedaan aan de Autoriteit Consument & Markt. De ACM opende eerder een onderzoek naar belemmeringen door Ticketmaster voor klanten, als zij hun kaartjes wilden doorverkopen via een ander platform dan Ticketmaster. Die belemmeringen zijn tijdens het onderzoek weggenomen, meldt de toezichthouder woensdag.

19 juni '24 ( 8:45)

Graspop activeert woensdag noodplan om aanhoudende regen

Op Graspop Metal Meeting is woensdag een noodplan in werking gesteld om de vele regen. Het programma van woensdagavond op het metalfestival in het Belgische Dessel gaat niet door en ook kunnen de parkeerplaatsen woensdag niet open.

18 juni '24 (15:10)

Dit is het weer tijdens het Pinkpop-weekend

Het wordt komend weekend wisselend weer tijdens festival Pinkpop. Volgens Weeronline wordt het prima festivalweer, maar behoort een enkele bui wel tot de mogelijkheden.

18 juni '24 (11:32)

Provincie Overijssel ziet geen heil in structurele subsidieverhoging Bevrijdingsfestival

De organisatie van het Bevrijdingsfestival in Overijssel hoeft niet te rekenen op een structurele verhoging van de subsidie voor het festival. Dat heeft de provincie Overijssel besloten. Daarom krijgt het evenement voor het komende jaar een bedrag van 120.000 euro van de provincie, en niet meer. Dat meldt RTV Oost.

18 juni '24 ( 9:29)

BLØF en vrienden voegen derde concert toe aan reeks in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft komend najaar een derde concert met muzikale vrienden in Rotterdam Ahoy. De Zeeuwse band treedt ook op 20 november op, maakt organisator Agents After All dinsdag bekend. De kaartverkoop is al begonnen.

18 juni '24 ( 8:44)

Internationale tour met muziek uit Les Misérables naar Nederland

Een internationale voorstelling met de muziek uit de wereldberoemde musical Les Misérables komt volgend jaar naar Nederland. Les Misérables the Arena Spectacular World Tour komt in februari voor vijf voorstellingen naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag.