Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Finale-nominaties Citymarketing Innovatie Awards

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km

HOOFDDORP - Netwerk Citymarketing heeft de finale-nominaties bekend gemaakt voor de Nederlandse Citymarketing Innovatie Awards 2012. Deze prestigieuze prijzen voor innovatieve projecten op het gebied van citymarketing worden uitgereikt tijdens de Dag van de Citymarketing op 19 januari 2012 in Hoofddorp. 

Uit circa veertig inzendingen afkomstig uit het hele land werden zes initiatieven geselecteerd voor de finale. In de categorie voor gerealiseerde projecten zijn dat de campagne ‘Locatie Amersfoort' van de Amersfoortse ondernemers, het vraaggestuurde woningbouwproject ‘Het Palet' in Dronten en de aanpak van de merkpositionering van de Gemeente Bergen op Zoom.

De mobiele en locatiegebonden belevingsapplicatie van Tempeest, de pilot voor de ledbebording boven de A12 bij Zoetermeer en de pilot van Het Nieuwe Winkelen in Veenendaal zijn de genomineerden voor de Stimuleringsawards, die is bedoeld voor nog niet gerealiseerde initiatieven die het verdienen te worden uitgevoerd.

Daarnaast wordt dit jaar voor het eerste de Netwerk Citymarketing Scriptieprijs uitgereikt aan studenten die door hun (afstudeer)scriptie een bijdrage hebben geleverd aan de kennisontwikkeling van het vakgebied citymarketing. De kanshebbers voor de eerste editie van deze prijs zijn Melanie Heuvelman en Lisanne van Erk (Hogeschool Rotterdam), Céline de Visser (Universiteit van Utrecht) en Anja Frankfort (Erasmus Universiteit Rotterdam).

Een vakjury, bestaande uit onder andere Erik Braun (Erasmus Universiteit Rotterdam), Robert Govers (Universiteit Leuven) en Marcel Schonenberg (directeur Beurs van Berlage) kiest de winnende inzendingen die worden beloond met een unieke zilveren award.

De Dag van de Citymarketing op 19 januari 2012 is een initiatief van het Netwerk Citymarketing, het landelijke platform voor citymarketing in Nederland.

© Nationale Recreatiegids

20 juni '24 (12:05)

Organisatie Pinkpop besluit deel parkeerterrein af te sluiten

Omdat het de afgelopen tijd zoveel heeft geregend, heeft de organisatie van Pinkpop besloten om een deel van het parkeerterrein af te sluiten. Er is teveel regen gevallen om op het P5-weekendgedeelte te parkeren, zegt de festivalorganisatie.

20 juni '24 (11:35)

Dit is de eerste aangekondigde artiest voor Disney in Concert

Vajèn van den Bosch is als eerste artiest aangekondigd voor de optredens van Disney in Concert van 2025. De musicalactrice treedt op zaterdag 4 januari op in de Ziggo Dome in Amsterdam, werd donderdag bekendgemaakt.

20 juni '24 ( 9:15)

Utrechtse Staten maken zich hard voor meerjarige subsidie Bevrijdingsfestival Utrecht

De Utrechtse Staten willen dat de provincie een meerjarige subsidie geeft aan het Bevrijdingsfestival Utrecht. Een ruime meerderheid van de fracties steunde in een Statenvergadering een motie hierover van ChristenUnie, D66, GroenLinks en PvdA.

20 juni '24 ( 8:38)

Naar Graspop? Dan kan je niet parkeren

Tijdens deze editie van Graspop Metal Meeting in de Belgische plaats Dessel kunnen bezoekers niet parkeren. Volgens omroep VRT heeft de organisatie, door de hevige regen van dinsdag, alle parkeerplaatsen op het festivalterrein moeten sluiten. Onduidelijk is ook of en hoeveel bezoekers er op en nabij het festivalterrein nog kunnen kamperen.

19 juni '24 ( 9:53)

Ticketmaster tegen ACM: ticketdoorverkoop kan via concurrent

Mensen die een ticket hebben gekocht bij Ticketmaster, maar daar vanaf willen, kunnen dat doen via andere doorverkoopplatforms. Die toezegging heeft de kaartverkoper gedaan aan de Autoriteit Consument & Markt. De ACM opende eerder een onderzoek naar belemmeringen door Ticketmaster voor klanten, als zij hun kaartjes wilden doorverkopen via een ander platform dan Ticketmaster. Die belemmeringen zijn tijdens het onderzoek weggenomen, meldt de toezichthouder woensdag.

19 juni '24 ( 8:45)

Graspop activeert woensdag noodplan om aanhoudende regen

Op Graspop Metal Meeting is woensdag een noodplan in werking gesteld om de vele regen. Het programma van woensdagavond op het metalfestival in het Belgische Dessel gaat niet door en ook kunnen de parkeerplaatsen woensdag niet open.

18 juni '24 (15:10)

Dit is het weer tijdens het Pinkpop-weekend

Het wordt komend weekend wisselend weer tijdens festival Pinkpop. Volgens Weeronline wordt het prima festivalweer, maar behoort een enkele bui wel tot de mogelijkheden.

18 juni '24 (11:32)

Provincie Overijssel ziet geen heil in structurele subsidieverhoging Bevrijdingsfestival

De organisatie van het Bevrijdingsfestival in Overijssel hoeft niet te rekenen op een structurele verhoging van de subsidie voor het festival. Dat heeft de provincie Overijssel besloten. Daarom krijgt het evenement voor het komende jaar een bedrag van 120.000 euro van de provincie, en niet meer. Dat meldt RTV Oost.

18 juni '24 ( 9:29)

BLØF en vrienden voegen derde concert toe aan reeks in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft komend najaar een derde concert met muzikale vrienden in Rotterdam Ahoy. De Zeeuwse band treedt ook op 20 november op, maakt organisator Agents After All dinsdag bekend. De kaartverkoop is al begonnen.

18 juni '24 ( 8:44)

Internationale tour met muziek uit Les Misérables naar Nederland

Een internationale voorstelling met de muziek uit de wereldberoemde musical Les Misérables komt volgend jaar naar Nederland. Les Misérables the Arena Spectacular World Tour komt in februari voor vijf voorstellingen naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag.