Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Finalisten "Zwemonderwijzer van het jaar" 2012 bekend

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km

HIPPOLYTUSHOEF - Op maandag 16 april 2012 wordt voor de derde keer op rij de 'Zwemonderwijzer van het jaar' verkozen. Tijdens deze verkiezing wordt met waardering voor de zwemonderwijzer die met passie voor het vak en oog voor het kind zijn of haar vak uitoefent, gezocht naar een zwemonderwijzer die zich onderscheidt van de rest. De winnaar mag zich vervolgens een jaar lang de beste zwemonderwijzer van Nederland noemen.

Afgelopen jaar werd de tweede editie gehouden met als winnaar Vanessa Neijzing van Zwembad De Watering in Wormerveer. Neijzing overtuigde de jury door haar overduidelijke passie voor het zwemonderwijs en de aandacht voor elk kind in het bijzonder. 

De kandidaten voor de verkiezing 'Zwemonderwijzer van het jaar' 2012 kondenzichzelf aanmelden of worden aangemeld door een collega door het invullen van een vragenlijst. Uit vele reacties is een drietal kandidaten geselecteerd die op maandag 16 april a.s. in de finale in Zwembad Zaangolf in Koog aan de Zaan zullen uitmaken wie er met de titelvandoor gaat. 

De drie genomineerden zijn: Aziz el Khamssi van Sportcentrum West in Rotterdam, Margriet Hendriks van Laco Lingewaard inBemmel en Barbara Zeegers van Optisport de Ronde Venen in Mijdrecht. Inde finale zullen zij aan een groep kinderen zwemles geven. Een jury zalop basis van deze zwemlessen uitmaken wie de 'Zwemonderwijzer van het Jaar' zal worden.

De bekendmaking én uitreiking van de prijs zal direct na afloop van de finale op 16 april a.s. plaatsvinden in Zwembad Zaangolf in Koog aan de Zaan. Daarnaast zijn er twee deelnemers die het net niet hebben gered tot de finale.

Herma Drenthen van De Beerze Bulten in Beerze en Jeannette Kablau van Zwemschool Kablau in Apeldoorn krijgen een certificaat en een eervolle vermelding. Zwemonderwijzer van het jaar is een initiatief van het Nationaal Platform Zwembaden - NRZ en het vakblad ZwembadBranche.

© Nationale Recreatiegids

25 april '24 (10:21)

Nieuwe special guest Dutch Comic Con bekend: Misha Collins van Supernatural

Eerder was al bekend dat Cobie Smulders van How I Met Your Mother en de The Avengers-films naar Dtuch Heroes Dutch Comic Con komt, net als een van de meest populaire Doctor Who-acteurs van onze tijd: David Tennant. Maar nu is nog een nieuwe special guest bekendgemaakt: Misha Collins. Hij is met name bekend van Supernatural, waar hij de rol van Castiel vertolkte. Op zaterdag 22 en zondag 23 januari is Collins aanwezig tijdens Heroes Dutch Comic Con. Dit meldt Heroes Dutch Comic Con. 

25 april '24 ( 8:46)

Beste hoofdrol in grote musical voor Lucas Hamming en Brigitte Heitzer

De prijzen voor beste hoofdrol in een grote musical gaan dit jaar naar Brigitte Heitzer en Lucas Hamming. Zij mochten de prijzen woensdagavond in ontvangst nemen bij de uitreiking van de Musical Awards in het AFAS Theater Leusden.

25 april '24 ( 8:45)

Geen black-outs voor Youp van 't Hek in Carré

De voorstelling van Youp van 't Hek in Koninklijk Theater Carré is woensdagavond "helemaal goed gegaan". Dat laat een woordvoerder van het Amsterdamse theater desgevraagd weten. Een dag eerder moest de cabaretier zijn voorstelling voortijdig afbreken omdat hij last had van black-outs.

25 april '24 ( 8:33)

Tabitha treedt toch niet op tijdens Kingsland

Tabitha heeft haar optreden van komende zaterdag op het evenement Kingsland in Rotterdam afgezegd. Op Instagram schrijft de 31-jarige zangeres dat de show niet doorgaat om "persoonlijke redenen".

25 april '24 ( 8:31)

Musical Awards: Melk en Jesus Christ Superstar grote winnaars

Jesus Christ Superstar en Melk zijn de grote winnaars van de Musical Awards, die woensdagavond zijn uitgereikt in het AFAS Theater Leusden. De producties verzilverden elk vijf awards, waaronder die voor respectievelijk beste grote musical en beste kleine musical. De musicalprijzen zijn woensdag voor de 22e keer uitgereikt.

24 april '24 (11:12)

Yentl en de Boer schrappen meer shows uit voorzorg om gezondheid

Cabaretduo Yentl en de Boer heeft nog drie voorstellingen verplaatst. Ook de shows de komende dagen in Heerenveen, Rotterdam en Oss gaan deze week niet door. Dat heeft hun management woensdag gemeld.

24 april '24 ( 8:45)

Youp van 't Hek stopt voorstelling om black-outs, woensdag gaat 'in principe' door

Youp van 't Hek heeft dinsdagavond zijn voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam voortijdig afgebroken. Bezoekers vertellen op sociale media en aan de NOS dat de 70-jarige cabaretier op het podium last had van black-outs. Het optreden van Youp van 't Hek woensdag in Theater Carré in Amsterdam gaat "in principe" door. Dat laat zijn management woensdagochtend weten.

23 april '24 (14:37)

Big Time Rush verplaatst show van 013 naar Ziggo Dome om grote vraag

De Amerikaanse boyband Big Time Rush heeft een andere locatie gevonden voor een van de optredens die de groep in juni in Nederland geeft. Het optreden op 10 juni zou oorspronkelijk plaatsvinden in poppodium 013 in Tilburg, maar vanwege "overweldigend succes" is dat optreden verplaatst naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

23 april '24 ( 8:50)

Oud-Kensington-zanger Eloi Youssef doet extra concerten

Oud-Kensington-zanger Eloi Youssef en orkest Kamerata Zuid gaan volgend jaar extra concerten geven. Dat maakte hun management maandag bekend. De extra optredens staan in het voorjaar van 2025 gepland in Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Groningen.

22 april '24 (11:27)

Zangeres Vanessa maakt na twintig jaar comeback tijdens Milkshake

Vanessa is vrijdag 26 juli de hoofdact tijdens de opening van het festival Milkshake in de Amsterdamse Gashouder. Met het optreden maakt de zangeres na bijna twintig jaar haar comeback op een podium.