Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Selah Sue, The Wombats en De Dijk naar Indian Summer Festival

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km

BROEK OP LANGEDIJK - De Vlaamse zangeres Selah Sue, de Britse indiepopband The Wombats en De Dijk zijn toegevoegd aan de line-up van het Indian Summer Festival 16 juni in het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Dat heeft festival-directeur Marco Kuiper bevestigd.

Ook komt top-dj Sander Kleinenberg naar Broek op Langedijk. Eerder waren onder anderen al Madness en The Kooks bevestigd.

Selah Sue is een rijzende ster aan het internationale muziekfirnament. Onlangs nog riepen muziekliefhebbers in heel Europa de Vlaamse zangeres tot beste nieuwe Europese artiest van 2011 en was zij de meest gedownloade Belgische artiest van 2011. De zangeres brak in 2009 definitief door met nummers als 'Raggamuffin' en 'Black Part Love'.

The Wombats braken in 2007 definitief door met de hit 'Let's Dance To Joy Division'. Vorig jaar brachten de Indiepoppers uit Liverpool hun tweede album uit, genaamd 'This Modern Glitch'. Ze speelden eerder al op Pinkpop en Lowlands.

Voor de dance area's bevestigde de organisatie ook de komst van top dj Sander Kleinenberg nadat eerder al Erick E toegevoegd was aan de line-up. In de poprockarea's zullen Madness, The Kooks, The Wombats, Racoon, Selah Sue, De Dijk, Gers Pardoel en Racoon hun opwachting maken.

Het Indian Summer Festival vindt dit jaar plaats op 16 juni in recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Op het festival krijgen free spirits onder de rook van Amsterdam een mix van pop, rock en dance.

Het festival heeft twee poprock-area's met nationale en internationale artiesten, drie dance-area's (house, techno en electro), een 80's&90's-area en een theaterarea.

De kaartverkoop voor het Indian Summer Festival startte zaterdag 28 januari.

© Nationale Recreatiegids

20 juni '24 (12:05)

Organisatie Pinkpop besluit deel parkeerterrein af te sluiten

Omdat het de afgelopen tijd zoveel heeft geregend, heeft de organisatie van Pinkpop besloten om een deel van het parkeerterrein af te sluiten. Er is teveel regen gevallen om op het P5-weekendgedeelte te parkeren, zegt de festivalorganisatie.

20 juni '24 (11:35)

Dit is de eerste aangekondigde artiest voor Disney in Concert

Vajèn van den Bosch is als eerste artiest aangekondigd voor de optredens van Disney in Concert van 2025. De musicalactrice treedt op zaterdag 4 januari op in de Ziggo Dome in Amsterdam, werd donderdag bekendgemaakt.

20 juni '24 ( 9:15)

Utrechtse Staten maken zich hard voor meerjarige subsidie Bevrijdingsfestival Utrecht

De Utrechtse Staten willen dat de provincie een meerjarige subsidie geeft aan het Bevrijdingsfestival Utrecht. Een ruime meerderheid van de fracties steunde in een Statenvergadering een motie hierover van ChristenUnie, D66, GroenLinks en PvdA.

20 juni '24 ( 8:38)

Naar Graspop? Dan kan je niet parkeren

Tijdens deze editie van Graspop Metal Meeting in de Belgische plaats Dessel kunnen bezoekers niet parkeren. Volgens omroep VRT heeft de organisatie, door de hevige regen van dinsdag, alle parkeerplaatsen op het festivalterrein moeten sluiten. Onduidelijk is ook of en hoeveel bezoekers er op en nabij het festivalterrein nog kunnen kamperen.

19 juni '24 ( 9:53)

Ticketmaster tegen ACM: ticketdoorverkoop kan via concurrent

Mensen die een ticket hebben gekocht bij Ticketmaster, maar daar vanaf willen, kunnen dat doen via andere doorverkoopplatforms. Die toezegging heeft de kaartverkoper gedaan aan de Autoriteit Consument & Markt. De ACM opende eerder een onderzoek naar belemmeringen door Ticketmaster voor klanten, als zij hun kaartjes wilden doorverkopen via een ander platform dan Ticketmaster. Die belemmeringen zijn tijdens het onderzoek weggenomen, meldt de toezichthouder woensdag.

19 juni '24 ( 8:45)

Graspop activeert woensdag noodplan om aanhoudende regen

Op Graspop Metal Meeting is woensdag een noodplan in werking gesteld om de vele regen. Het programma van woensdagavond op het metalfestival in het Belgische Dessel gaat niet door en ook kunnen de parkeerplaatsen woensdag niet open.

18 juni '24 (15:10)

Dit is het weer tijdens het Pinkpop-weekend

Het wordt komend weekend wisselend weer tijdens festival Pinkpop. Volgens Weeronline wordt het prima festivalweer, maar behoort een enkele bui wel tot de mogelijkheden.

18 juni '24 (11:32)

Provincie Overijssel ziet geen heil in structurele subsidieverhoging Bevrijdingsfestival

De organisatie van het Bevrijdingsfestival in Overijssel hoeft niet te rekenen op een structurele verhoging van de subsidie voor het festival. Dat heeft de provincie Overijssel besloten. Daarom krijgt het evenement voor het komende jaar een bedrag van 120.000 euro van de provincie, en niet meer. Dat meldt RTV Oost.

18 juni '24 ( 9:29)

BLØF en vrienden voegen derde concert toe aan reeks in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft komend najaar een derde concert met muzikale vrienden in Rotterdam Ahoy. De Zeeuwse band treedt ook op 20 november op, maakt organisator Agents After All dinsdag bekend. De kaartverkoop is al begonnen.

18 juni '24 ( 8:44)

Internationale tour met muziek uit Les Misérables naar Nederland

Een internationale voorstelling met de muziek uit de wereldberoemde musical Les Misérables komt volgend jaar naar Nederland. Les Misérables the Arena Spectacular World Tour komt in februari voor vijf voorstellingen naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag.