Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Roxeanne Hazes op tournee naar Nijmegen, Utrecht en Haarlem

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 1 min
location_on [xx]km
Roxeanne Hazes op tournee naar Nijmegen, Utrecht en Haarlem
Roxeanne Hazes gaat weer op tournee door Nederland. Op Instagram maakt de 29-jarige zangeres drie nieuwe tourdata bekend.

Op 24 november staat de oudste Hazes-telg in Doornroosje in Nijmegen, op 1 december in TivoliVredenburg in Utrecht en op 2 december in Patronaat te Haarlem. De kaartverkoop is direct begonnen.

"Dit jaar komt er veel nieuwe muziek uit en dus is het tijd voor gloednieuwe shows. Met de classics, nieuw materiaal en nog niet uitgebrachte liedjes", schrijft Hazes als aankondiging. "Ik kan niet wachten om weer met mijn band voor jullie te spelen. En zoals je van ons gewend bent, worden het weer avonden om niet te vergeten."

Door: ANP

30 april '24 (14:21)

Jubilerend Rotterdams Zomercarnaval dit jaar anders dan normaal

Het Zomercarnaval Rotterdam, dat dit jaar het 40-jarig jubileum en de bijschrijving van het evenement op de UNESCO-lijst voor immaterieel erfgoed viert, zal dit jaar anders van opzet zijn dan in de voorgaande jaren. Dat meldt Rotterdam Unlimited, de organisator van het Zomercarnaval.

30 april '24 (11:28)

Kamperen en films kijken op Vlieland tijdens Kampeerfilmfestival

Mensen die graag kamperen én houden van een filmpje pakken kunnen binnenkort hun lol op. Op Vlieland wordt van 28 tot en met 30 juni wederom het Nederlandse Kampeerfilmfestival georganiseerd. De naam zegt het al: kamperen terwijl je geniet van de leukste films over kamperen. Dat meldt Campingtrend.

30 april '24 (10:36)

Bezoekers van Nationale Herdenking op de Dam moeten plek reserveren

Wie de Nationale Herdenking op 4 mei op de Dam in Amsterdam wil bijwonen, moet vooraf een plek reserveren. Dat meldt het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Bij de reservering, die vanaf dinsdag kan worden gemaakt, kunnen mensen kiezen voor een tijdslot voor aankomst. Zonder reservering is het niet mogelijk de herdenking bij te wonen.

30 april '24 (10:13)

Nikkie de Jager deelt Nederlandse ESF-punten uit vanuit Leeuwarden

Nederland geeft op 11 mei vanuit Leeuwarden de punten tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Nikkie de Jager deelt in de finale de Nederlandse juryscores tijdens een groot evenement in de Friese hoofdstad, maakte AVROTROS dinsdag bekend.

30 april '24 ( 8:59)

Loveland komt met verklaring voor drukte op Koningsdag

De organisatie van het Amsterdamse festival Loveland belooft "op korte termijn" met een uitleg en een verklaring te komen over de lange wachttijden en de chaos bij het betreden van het festivalterrein. Dat laat een woordvoerder van Loveland maandagavond aan het ANP weten. "We zijn alles aan het uitzoeken, zodat we een goed statement kunnen afgeven", aldus de woordvoerder. "We willen eerst met alle partners bespreken wat er anders had gekund en hoe we hierop gaan reageren."

30 april '24 ( 8:47)

Billie Eilish volgend jaar drie keer in Ziggo Dome

Billie Eilish heeft maandag een wereldtournee aangekondigd genaamd HIT ME HARD AND SOFT, waarbij de Amerikaanse zangeres ook naar Nederland komt. De zangeres staat op 4, 5 en 7 mei 2025 in de Amsterdamse Ziggo Dome.

30 april '24 ( 8:38)

RAI Amsterdam laat rode cijfers uit coronajaren achter zich

Evenementencentrum RAI Amsterdam zag de bezoekersaantallen vorig jaar met zo'n 20 procent stijgen tot bijna 1,5 miljoen. De omzet groeide met ruim een kwart tot 151,4 miljoen euro, maakte de organisatie bekend.

29 april '24 (10:55)

Janet Jackson in oktober voor optreden naar Ziggo Dome

Janet Jackson treedt op 10 oktober op in de Ziggo Dome in het kader van haar Together Again-tournee. Dat maakte concertorganisator MOJO maandag bekend. De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 3 mei.

29 april '24 (10:34)

Vanaf 2026 mogelijk geen bevrijdingsfestival meer in centrum Almere

De organisatie van het bevrijdingsfestival Flevoland zoekt naar een nieuwe locatie. Vanwege toenemende drukte op het festival is er geen ruimte meer in het centrum van Almere, waar tot dit jaar het bevrijdingsfestival wordt georganiseerd. Maar waar het festival heengaat, dat is nog niet bekend. Wel zegt de voorzitter van de organisatie, Paul van Sprundel, dat er al gesprekken lopen met de gemeente Almere, meldt Omroep Flevoland.

29 april '24 ( 9:20)

Joost Klein niet blij met vrijgeven repetitiebeelden

Joost Klein vindt het jammer dat de organisatie achter het Eurovisie Songfestival deze week al beelden vrijgeeft van zijn repetities. Dat verpest "de grap" een beetje, zei de Nederlandse inzending maandag bij vertrek op Schiphol tegen de pers.