Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Streekproducten en zeilpret tijdens de honderdste editie van de Kaagweek

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 2 min
location_on [xx]km
Streekproducten en zeilpret tijdens de honderdste editie van de Kaagweek
Tijdens de honderdste editie van de Kaagweek wordt niet alleen maar gezeild. Bij wedstrijdzeilers en liefhebbers van watersport is de Kaagweek een evenement dat bekend staat om haar zeilwedstrijden en mooie feesten. In de week van 10 tot en met 17 juli wordt de honderdste editie van de Kaagweek groots gevierd. In 2020 stond deze eeuwviering al op het programma, maar covid heeft de organisatie er twee keer toe gedwongen deze jubileum editie van de typisch Hollandse zeilweek door te schuiven. Dit meldt KWV De Kaag. 

Kaag Cruise Culinair

De aftrap van de viering wordt een bijzondere vaartocht over het plassengebied voor lekkerbekken met of zonder eigen boot. Op zes locaties zullen bekende restauranthouders en hun brigade de langsvarende deelnemers aan deze cruise een gerecht serveren, wat aan boord kan worden genuttigd. De deelnemende restaurants zijn Tante Kee, Suzie’s & van Aken, Plantage 87, La Croûte en de Vergulde Vos. De laatste stop is bij Waterlust de Kaag sociëteit. Hier wordt door een aantal boerderijen uit de omgeving van de Kaag een kaasplankje geserveerd met de traditioneel gemaakte boerenkazen.

Leidse Rederij 

Wie wel zin heeft in een culinaire vaartocht, maar niet beschikt over een eigen boot is het mogelijk om aan boord te stappen van de Leidse Rederij. Wie tickets wil kopen voor deze culinaire vaartocht moet er snel bij zijn. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor meer informatie en voor het kopen van tickets ga je naar www.kaagweek.nl

Door: Nationale Recreatiegids

23 februari '24 (13:11)

Deelnemers marathon Rotterdam dragen rouwlintje voor Kiptum

De duizenden deelnemers aan de marathon van Rotterdam op 14 april ontvangen een rouwlintje ter nagedachtenis aan de overleden wereldrecordhouder Kelvin Kiptum. Ze kunnen het lintje bevestigen op hun loopshirt, meldde de organisatie, die ook heeft besloten het aan Kiptum toegekende startnummer 1 niet uit te geven aan een andere loper.

23 februari '24 ( 9:46)

Meer namen toegevoegd aan line-up Bospop: ook Racoon en Son Mieux naar festival

De bands DI-RECT, Racoon en Son Mieux zijn toegevoegd aan de line-up van het festival Bospop. Dat maakt de organisatie donderdag bekend.

23 februari '24 ( 8:56)

Justin Timberlake treedt in augustus op in Ziggo Dome

Justin Timberlake heeft het Europese deel van zijn wereldtour aangekondigd. Op donderdag 15 augustus van dit jaar staat de 43-jarige artiest in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat maakt concertorganisator MOJO vrijdag bekend.

22 februari '24 ( 8:55)

Award voor Jesus Christ Superstar als verrassing voor Albert Verlinde

De rockmusical Jesus Christ Superstar heeft voor de verkoop van meer dan 150.000 tickets de VVTP Diamanten Ticket Award ontvangen. Producent Albert Verlinde kreeg de prijs woensdag uitgereikt tijdens de uitzending van Vandaag Inside.

21 februari '24 (11:51)

Usher on a role: derde show in Ziggo Dome

Usher is volgend jaar nog vaker op het podium in Amsterdam te vinden. De Amerikaanse artiest staat in 2025 niet alleen op 22 en 23 april, maar ook op 25 april in de Ziggo Dome.

21 februari '24 ( 8:49)

Niet één, maar twee concerten van Usher in Ziggo Dome

Usher komt volgend jaar voor twee optredens naar Amsterdam. De zanger geeft ook op 23 april een concert in de Ziggo Dome.

21 februari '24 ( 8:45)

Joost Klein treedt op met lied Europapa tijdens Eurovisie Songfestival

Het songfestivalnummer van de Nederlandse inzending Joost Klein heet Europapa. Dat heeft AVROTROS toegevoegd aan de post op sociale media waarin eerder op dinsdag de releasedatum van het lied werd aangekondigd.

20 februari '24 (10:34)

Usher speelt na tien jaar weer in Ziggo Dome

Usher geeft volgend jaar voor het eerst in tien jaar een optreden in Nederland. De Amerikaanse r&b-ster staat op 22 april op het podium in de Ziggo Dome in Amsterdam, maakte concertorganisator MOJO dinsdag bekend. Het optreden vindt plaats in het kader van zijn Past Present Future-tour.

19 februari '24 (15:11)

Josylvio geeft zijn grootste optreden ooit

Josylvio geeft binnenkort zijn grootste concert tot nu toe. De rapper staat op 10 mei in AFAS Live in Amsterdam, maakt concertorganisator MOJO maandag bekend.

19 februari '24 (12:31)

Ook voor mensen met een beperking zijn er talloze leuke vakanties

Van 26 februari tot en met 2 maart is het tijd voor de tweede editie van de aangepaste Vakantiebeurs aan boord van het vakantieschip Prins Willem-Alexander. Deze Vakantiebeurs is speciaal voor mensen met beperkte mobiliteit, (lichamelijke) beperking of voor mensen die in een rolstoel zitten. Het initiatief is bedoeld om mensen met een beperking te voorzien van informatie en inspiratie voor diverse aangepaste vakantiemogelijkheden. Het Vakantieschip Prins Willem-Alexander vaart gedurende deze week door het land, waardoor de aangepaste Vakantiebeurs letterlijk naar de mensen toekomt. Het schip vertrekt vanuit Venlo en maakt een stop in Cuijk en Rotterdam. Vervolgens zet het koers naar Zaandam en Kampen. De eindbestemming is Utrecht, meldt het Vakantieschip.