Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Bemachtig snel een kaartje voor de VerzamelJaarbeurs

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Op zaterdag 9 en zondag 10 april vindt een nieuwe editie van de VerzamelJaarbeurs plaats in Utrecht. De beurs behoort tot één van de grootste verzamelbeurzen in Europa. Boek nu kaarten voor de halfjaarlijkse voorjaarseditie. Dit meldt de organisatie van de beurs. 

Tijdens de beurs kun je zowat alles aanschouwen wat er te verzamelen valt. Het evenement is per categorie opgedeeld in verschillende zones. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een kijkje nemen bij het gedeelte voor vintage meubels, de imposante vinylcollectie of speelgoed van vroeger.

Daarnaast is er ook modern speelgoed en is er voor de gamers een afdeling met klassieke videospellen. De postzegel- en muntensectie kan ook niet ontbreken. Liefhebbers van curiosa en antiek kunnen de vele individuele stands bezoeken. 

Ontmoet gelijkgestemden 

Naast zelf op avontuur gaan kun je tijdens het evenement ook collega-verzamelaars ontmoeten. Het is mogelijk om uit te rusten bij één van de vele horecagelegenheden. Eet gerust een frietje met een medeverzamelaar en wissel tips uit over het onderhouden van een verzameling.

De organisatie heeft een veiligheidskeurmerk ontvangen voor het handhaven van de coronamaatregelen. Zolang men zich houdt aan de regels hoeven bezoekesr dus niet bang te zijn voor eventuele gezondheidsrisico. Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Tickets zijn online te bestellen via deze link.

Door: Nationale Recreatiegids 

24 april '24 (11:12)

Yentl en de Boer schrappen meer shows uit voorzorg om gezondheid

Cabaretduo Yentl en de Boer heeft nog drie voorstellingen verplaatst. Ook de shows de komende dagen in Heerenveen, Rotterdam en Oss gaan deze week niet door. Dat heeft hun management woensdag gemeld.

24 april '24 ( 8:45)

Youp van 't Hek stopt voorstelling om black-outs, woensdag gaat 'in principe' door

Youp van 't Hek heeft dinsdagavond zijn voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam voortijdig afgebroken. Bezoekers vertellen op sociale media en aan de NOS dat de 70-jarige cabaretier op het podium last had van black-outs. Het optreden van Youp van 't Hek woensdag in Theater Carré in Amsterdam gaat "in principe" door. Dat laat zijn management woensdagochtend weten.

23 april '24 (14:37)

Big Time Rush verplaatst show van 013 naar Ziggo Dome om grote vraag

De Amerikaanse boyband Big Time Rush heeft een andere locatie gevonden voor een van de optredens die de groep in juni in Nederland geeft. Het optreden op 10 juni zou oorspronkelijk plaatsvinden in poppodium 013 in Tilburg, maar vanwege "overweldigend succes" is dat optreden verplaatst naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

23 april '24 ( 8:50)

Oud-Kensington-zanger Eloi Youssef doet extra concerten

Oud-Kensington-zanger Eloi Youssef en orkest Kamerata Zuid gaan volgend jaar extra concerten geven. Dat maakte hun management maandag bekend. De extra optredens staan in het voorjaar van 2025 gepland in Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Groningen.

22 april '24 (11:27)

Zangeres Vanessa maakt na twintig jaar comeback tijdens Milkshake

Vanessa is vrijdag 26 juli de hoofdact tijdens de opening van het festival Milkshake in de Amsterdamse Gashouder. Met het optreden maakt de zangeres na bijna twintig jaar haar comeback op een podium.

22 april '24 ( 9:16)

Rapper Nas staat op 5 november in Amsterdamse AFAS Live

Rapper Nas komt op 5 november naar Nederland voor een concert in AFAS Live. Met zijn optreden viert hij het 30-jarig bestaan van zijn iconische album 'Illmatic te vieren. De kaartverkoop gaat 25 april van start, heeft concertorganisator MOJO bekendgemaakt.

19 april '24 (14:32)

Lenette van Dongen annuleert optredens na overlijden moeder

De optredens van cabaretière Lenette van Dongen (65) op vrijdag en zaterdag in Theater de Veste in Delft gaan niet door. Dat meldt het theater vrijdag aan bezoekers. Reden is het overlijden van haar moeder.

19 april '24 (12:25)

Faithless komt op 12 juni naar Paradiso

Faithless geeft op 12 juni dit jaar een concert in Paradiso in Amsterdam. Dat maakt het poppodium vrijdag bekend.

19 april '24 ( 9:19)

Verscherpte regels bij Nationale Herdenking om kans op verstoringen

Er worden dit jaar extra maatregelen genomen tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei op de Dam, vanwege de kans op spontane protestacties of verstoringen. Zo worden maximaal 10.000 mensen toegelaten op het plein, zijn borden, vlaggen of versterkers niet toegestaan en moeten alle aanwezigen daarop gefouilleerd worden.

19 april '24 ( 8:54)

Zanger Chef'Special heeft hernia, clubtour verplaatst

Chef'Special moet ook de rest van de clubtournee verplaatsen. Zanger Joshua Nolet heeft een acute hernia en moest onverwacht worden geopereerd. Door de operatie moet Nolet de komende weken rust nemen.