Normal_motorbeurs_utrecht_2020_-_promotiebeeld

Vandaag gaat dé beurs voor motorliefhebbers van start in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze 36e editie van de MOTORbeurs Utrecht zullen er veel nieuwe modellen gepresenteerd worden. Hieronder ook motoren van de merken Kawasaki, Piaggio, Triumph en Honda, die na een aantal jaar afwezigheid weer terugkeren naar Utrecht. Dit meldt Jaarbeurs Utrecht.

Verder kunnen motorliefhebbers op het event terecht bij motormerken Aprilia, BMW Motorrad, Benelli, Can-Am, Ducati, Energica, Harley-Davidson, Hyosung, Indian Motorcycle, Kymco, Mash, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Royal Enfield, SYM, Verge Motorcycles, Vespa, Yamaha en Zero Motorcycles. 
 

MotorNL

 
In hal 8 treffen bezoekers in een parade de pronkstukken van de aanwezige merken. In hal 7 is er naast de stands wederom een testparcours, waar mensen een eerste korte dynamische kennismaking met de modellen kunnen beleven. Daarnaast verzorgt MotorNL vier keer per dag een podiumprogramma waar al het motornieuws van 2020, zowel fysiek als digitaal, gepresenteerd wordt. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; op het kidsparcours kunnen zij met loopfietsjes van de diverse merken hun motorhart sneller laten kloppen.
 

‘Het belooft een mooie editie te worden!’

 
Martine Sterk, Brandmanager MOTORbeurs Utrecht: “Wij zijn ontzettend blij dat er zoveel merken aanwezig zijn op de komende editie. Bezoekers geven aan dat ze al het moois dat de motorbranche te bieden heeft graag onder één dak zien. Zestien importeurs geven door hun aanwezigheid gehoor aan deze wens. We zijn in 2019 een nieuwe weg ingeslagen om de presentatie van de motormerken interactiever te maken en dat gaan we dit jaar verder uitbouwen. Het belooft een mooie editie te worden!”
 

Kawasaki

 
Ook Kawasaki is komende editie opnieuw aanwezig. Henk Salomons, Branch Manager Kawasaki Benelux, laat weten: “De nieuwe plannen van MOTORbeurs Utrecht zijn erg sterk waarmee deelname voor 2020 een logische keuze is. We hebben als merk meer nieuws dan ooit en gaan daarom groot uitpakken op MOTORbeurs Utrecht!”
 

MOTORbeurs Utrecht

 
Jaarlijks komen er 80.000 bezoekers op de MOTORbeurs af. Van de nieuwste modellen tot rijenvol occasions, motorkleding en accessoires; het is er allemaal. Met een uniek aanbod is MOTORbeurs Utrecht de ideale plek om het seizoen af te trappen voor iedereen die zich wil oriënteren op, of het aanschaffen van, een nieuwe of gebruikte motor, kleding en accessoires. 
 
MOTORbeurs Utrecht vindt van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari plaats in de Jaarbeurs Utrecht.
 
Door: Nationale Recreatiegids