Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Zandvoort organiseert grootste vrijgezellenfeest ooit

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 5 min
location_on [xx]km
Op zaterdag 3 augustus vindt in Zandvoort het grootste strandfeest van Nederland voor singles óóit plaats. Organisator Roy van Ammers van VillaVibes, bekend als aanbieder van reizen voor singles, verwacht ruim 1.500 vrijgezellen: “Singles willen tegenwoordig gewoon plezier maken. En dan spontaan en ongedwongen wellicht iemand ontmoeten”. Dit melden VillaVibes en Zandvoort Marketing.
Steeds meer singles geven aan dat ze een beetje moe worden van het online daten; iemand spontaan ontmoeten blijft nog steeds de grootse wens. Iedereen vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en gewoon een praatje te maken, zo stelt VillaVibes, dat daarom dit feest organiseerde waarbij je zéker weet dat iedereen vrijgezel is. 
 

Van dance battles tot opblaastwister

 
Net als een regulier festival heeft dit strandfeest volop muziek, food en entertainment. Roy: “Deze avond heeft echter wel een uniek karakter. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd om ervoor te zorgen dat je op een leuke manier met anderen in contact komt. Doe bijvoorbeeld mee met de VillaVibes Pop-quiz of win een dance battle in de Silent Disco-area. Er is ook een reuze-opblaas-twister waar je gegarandeerd vanaf komt met een grote glimlach en nieuwe vrienden”.
 

Alleen nog kaarten voor mannen

 
VillaVibes is vooral bekend van de groepsreizen en weekenden die ze organiseren voor hoger opgeleide singles. “We garanderen op dit feest dat de man-vrouw verhouding ongeveer in balans is. Daarnaast komt zo’n vijftig procent  alleen en de andere helft samen met een vriend of vriendin die ook vrijgezel is”. De reacties op het event vorig jaar waren zeer positief en dat blijkt ook wel uit de kaartverkoop van dit jaar. Alle 750 vrouwenkaarten zijn al uitverkocht. “Dit feest heeft een enorme aantrekkingskracht en we zijn in gesprek met partners uit Zandvoort om het volgend jaar nog verder uit te breiden. De badplaats is een uniek platform voor dit soort initiatieven en er wordt echt meegedacht over doorontwikkeling”, blikt Roy vooruit. “Maar eerst maar eens genieten van een mooi feest dit jaar.”
 
Het Singles Beach Festival vindt op zaterdag 3 augustus plaats van 14.00 tot 23.00 uur bij Beachclub Barefoot Cottage in Zandvoort aan Zee. Kaarten zijn te koop via de website van VillaVibes. 
 
Door: Nationale Recreatiegids
20 juni '24 ( 9:15)

Utrechtse Staten maken zich hard voor meerjarige subsidie Bevrijdingsfestival Utrecht

De Utrechtse Staten willen dat de provincie een meerjarige subsidie geeft aan het Bevrijdingsfestival Utrecht. Een ruime meerderheid van de fracties steunde in een Statenvergadering een motie hierover van ChristenUnie, D66, GroenLinks en PvdA.

20 juni '24 ( 8:38)

Naar Graspop? Dan kan je niet parkeren

Tijdens deze editie van Graspop Metal Meeting in de Belgische plaats Dessel kunnen bezoekers niet parkeren. Volgens omroep VRT heeft de organisatie, door de hevige regen van dinsdag, alle parkeerplaatsen op het festivalterrein moeten sluiten. Onduidelijk is ook of en hoeveel bezoekers er op en nabij het festivalterrein nog kunnen kamperen.

19 juni '24 ( 9:53)

Ticketmaster tegen ACM: ticketdoorverkoop kan via concurrent

Mensen die een ticket hebben gekocht bij Ticketmaster, maar daar vanaf willen, kunnen dat doen via andere doorverkoopplatforms. Die toezegging heeft de kaartverkoper gedaan aan de Autoriteit Consument & Markt. De ACM opende eerder een onderzoek naar belemmeringen door Ticketmaster voor klanten, als zij hun kaartjes wilden doorverkopen via een ander platform dan Ticketmaster. Die belemmeringen zijn tijdens het onderzoek weggenomen, meldt de toezichthouder woensdag.

19 juni '24 ( 8:45)

Graspop activeert woensdag noodplan om aanhoudende regen

Op Graspop Metal Meeting is woensdag een noodplan in werking gesteld om de vele regen. Het programma van woensdagavond op het metalfestival in het Belgische Dessel gaat niet door en ook kunnen de parkeerplaatsen woensdag niet open.

18 juni '24 (15:10)

Dit is het weer tijdens het Pinkpop-weekend

Het wordt komend weekend wisselend weer tijdens festival Pinkpop. Volgens Weeronline wordt het prima festivalweer, maar behoort een enkele bui wel tot de mogelijkheden.

18 juni '24 (11:32)

Provincie Overijssel ziet geen heil in structurele subsidieverhoging Bevrijdingsfestival

De organisatie van het Bevrijdingsfestival in Overijssel hoeft niet te rekenen op een structurele verhoging van de subsidie voor het festival. Dat heeft de provincie Overijssel besloten. Daarom krijgt het evenement voor het komende jaar een bedrag van 120.000 euro van de provincie, en niet meer. Dat meldt RTV Oost.

18 juni '24 ( 9:29)

BLØF en vrienden voegen derde concert toe aan reeks in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft komend najaar een derde concert met muzikale vrienden in Rotterdam Ahoy. De Zeeuwse band treedt ook op 20 november op, maakt organisator Agents After All dinsdag bekend. De kaartverkoop is al begonnen.

18 juni '24 ( 8:44)

Internationale tour met muziek uit Les Misérables naar Nederland

Een internationale voorstelling met de muziek uit de wereldberoemde musical Les Misérables komt volgend jaar naar Nederland. Les Misérables the Arena Spectacular World Tour komt in februari voor vijf voorstellingen naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag.

17 juni '24 (15:24)

Pinkpop rekent stuk minder bezoekers voor vrijdag en zaterdag

Heb je komend weekend nog niets te doen en wil je een aantal leuke artiesten zien? Er zijn nog genoeg kaartjes te koop voor Pinkpop in Landgraaf. De organisatie merkt op dat de kaartverkoop voor vrijdag en zaterdag achterloopt in vergelijking tot zondag. Ze hebben zelfs nog een campagne lopen om extra kaartjes te verkopen, meldt 1Limburg.

17 juni '24 ( 9:08)

Line-up van 31e editie van Appelpop compleet met aankondiging Suzan & Freek

Appelpop heeft nieuwe acts bekendgemaakt die op het festival optreden. Daarmee is de volledige line-up bekend. Onder anderen Suzan & Freek, Son Mieux en Rondé staan op het programma van de 31e editie van Appelpop.