Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Jeroen doet tandje erbij voor Hazes-hommage

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km
Holland zingt Hazes is dit jaar toe aan zijn zevende editie. En ook dit jaar stond Jeroen van der Boom, als een van de creatieve geesten achter het meezingfeest, weer voor een dilemma. Hoe blijft het leuk? "We gaan een beetje vol gas dit jaar", verklapt Jeroen. "Het mag wat meer een randje krijgen, een tandje erbij."

Volgens Jeroen was de komende editie qua voorbereiding en creativiteit het lastigst. Zo is er weer een nieuw hologram en is de zaal compleet anders verdeeld met een podium dat nu in het midden staat. "Het enige wat hetzelfde blijft is de liedjes", aldus de zanger, die ook dit jaar weer zelf op de planken staat.

Jeroen is blij dat het nu ook beter gaat tussen André jr. en Roxeanne. "We hebben weleens wat jaren gehad dat het wat stroever ging, maar dit is het jaar waarin het loopt", zegt hij. "En dat is wel heel leuk om te zien. Iedereen wordt volwassen, iedereen heeft respect voor elkaar. En die dagen, de omgang met elkaar, daar ben ik wel trots op. Het is wel gelukt."

André en Roxeanne hadden jarenlang een moeizame relatie met elkaar, maar voor Holland zingt Hazes zetten ze hun meningsverschillen ieder jaar opzij. Tegenwoordig zijn de twee naar verluidt nog steeds niet helemaal on speaking terms, maar de ergste kou lijkt uit de lucht.

Aan Jeroen zal het in ieder geval niet liggen. Volgens hem wordt de komende editie van Holland zingt Hazes een perfecte, maar nog niet de beste. "Nee, de één na beste", zegt hij met een knipoog." De beste moet nog komen." Holland zingt Hazes vindt plaats op 15, 16, 22 en 23 maart in de Ziggo Dome. Onder anderen Xander de Buisonjé, Nick & Simon en Danny de Munk treden op. De kaartverkoop voor de achtste editie, op 13 en 14 maart 2020, start vandaag om 10.00 uur.

Door: ANP

20 juni '24 (12:05)

Organisatie Pinkpop besluit deel parkeerterrein af te sluiten

Omdat het de afgelopen tijd zoveel heeft geregend, heeft de organisatie van Pinkpop besloten om een deel van het parkeerterrein af te sluiten. Er is teveel regen gevallen om op het P5-weekendgedeelte te parkeren, zegt de festivalorganisatie.

20 juni '24 (11:35)

Dit is de eerste aangekondigde artiest voor Disney in Concert

Vajèn van den Bosch is als eerste artiest aangekondigd voor de optredens van Disney in Concert van 2025. De musicalactrice treedt op zaterdag 4 januari op in de Ziggo Dome in Amsterdam, werd donderdag bekendgemaakt.

20 juni '24 ( 9:15)

Utrechtse Staten maken zich hard voor meerjarige subsidie Bevrijdingsfestival Utrecht

De Utrechtse Staten willen dat de provincie een meerjarige subsidie geeft aan het Bevrijdingsfestival Utrecht. Een ruime meerderheid van de fracties steunde in een Statenvergadering een motie hierover van ChristenUnie, D66, GroenLinks en PvdA.

20 juni '24 ( 8:38)

Naar Graspop? Dan kan je niet parkeren

Tijdens deze editie van Graspop Metal Meeting in de Belgische plaats Dessel kunnen bezoekers niet parkeren. Volgens omroep VRT heeft de organisatie, door de hevige regen van dinsdag, alle parkeerplaatsen op het festivalterrein moeten sluiten. Onduidelijk is ook of en hoeveel bezoekers er op en nabij het festivalterrein nog kunnen kamperen.

19 juni '24 ( 9:53)

Ticketmaster tegen ACM: ticketdoorverkoop kan via concurrent

Mensen die een ticket hebben gekocht bij Ticketmaster, maar daar vanaf willen, kunnen dat doen via andere doorverkoopplatforms. Die toezegging heeft de kaartverkoper gedaan aan de Autoriteit Consument & Markt. De ACM opende eerder een onderzoek naar belemmeringen door Ticketmaster voor klanten, als zij hun kaartjes wilden doorverkopen via een ander platform dan Ticketmaster. Die belemmeringen zijn tijdens het onderzoek weggenomen, meldt de toezichthouder woensdag.

19 juni '24 ( 8:45)

Graspop activeert woensdag noodplan om aanhoudende regen

Op Graspop Metal Meeting is woensdag een noodplan in werking gesteld om de vele regen. Het programma van woensdagavond op het metalfestival in het Belgische Dessel gaat niet door en ook kunnen de parkeerplaatsen woensdag niet open.

18 juni '24 (15:10)

Dit is het weer tijdens het Pinkpop-weekend

Het wordt komend weekend wisselend weer tijdens festival Pinkpop. Volgens Weeronline wordt het prima festivalweer, maar behoort een enkele bui wel tot de mogelijkheden.

18 juni '24 (11:32)

Provincie Overijssel ziet geen heil in structurele subsidieverhoging Bevrijdingsfestival

De organisatie van het Bevrijdingsfestival in Overijssel hoeft niet te rekenen op een structurele verhoging van de subsidie voor het festival. Dat heeft de provincie Overijssel besloten. Daarom krijgt het evenement voor het komende jaar een bedrag van 120.000 euro van de provincie, en niet meer. Dat meldt RTV Oost.

18 juni '24 ( 9:29)

BLØF en vrienden voegen derde concert toe aan reeks in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft komend najaar een derde concert met muzikale vrienden in Rotterdam Ahoy. De Zeeuwse band treedt ook op 20 november op, maakt organisator Agents After All dinsdag bekend. De kaartverkoop is al begonnen.

18 juni '24 ( 8:44)

Internationale tour met muziek uit Les Misérables naar Nederland

Een internationale voorstelling met de muziek uit de wereldberoemde musical Les Misérables komt volgend jaar naar Nederland. Les Misérables the Arena Spectacular World Tour komt in februari voor vijf voorstellingen naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag.