Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Latenightshow Hilbrand en Pauw verandert van naam en krijgt derde presentator

Door ANP
schedule 1 min
location_on [xx]km
Latenightshow Hilbrand en Pauw verandert van naam en krijgt derde presentator
De latenightshow die Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw vanaf het najaar gaan maken, krijgt een derde presentator. Dat bevestigt een woordvoerder van BNNVARA na berichtgeving van RTL Boulevard. De omroep is op zoek naar iemand die als vaste invaller zal optreden.

Eerder dit jaar werd bekend dat Hilbrand en Pauw na de zomer een nieuw tv-programma op de late avond gaan maken. Wie de derde presentator wordt, is nog niet bekend. Het programma krijgt ook een nieuwe titel. "Zodra er meer duidelijk is laten we dat weten", aldus de woordvoerder.

Hilbrand en Pauw presenteerden eerder de talkshow Sophie & Jeroen op NPO 1. Pauw verving in het vorige seizoen de vaste presentator Khalid Kasem. Die legde in januari zijn werk neer nadat hij in verband was gebracht met omkoping.

24 juni '24 ( 8:34)

Tweede hit voor Sabrina Carpenter in Nederlandse hitlijsten

Sabrina Carpenter verovert langzaam maar zeker de hitlijsten. De 25-jarige Amerikaanse zangeres heeft met Please Please Please een tweede hit in handen. Ze stijgt er deze week mee van de 27e naar de 6e plaats in de Nederlandse Single Top 100, meldt samensteller GfK.

24 juni '24 ( 8:33)

Goldband niet geslaagd in behalen nummer 1-positie in Album Top 100

Het is Goldband niet gelukt om voor het eerst de nummer 1-positie in de Album Top 100 te veroveren. Samen Tegen Elkaar, de nieuwe plaat van het Haagse trio, komt deze week binnen op de 2e plaats, meldt samensteller GfK.

24 juni '24 ( 8:30)

Genee ontvang theelepeltje ter ere van 15-jarig bestaan radioprogramma

Wilfred Genee heeft vrijdag een mijlpaal bereikt met zijn radioprogramma The Friday Move op BNR Nieuwsradio. De presentator viert in de uitzending het 15-jarig bestaan van het programma.

21 juni '24 (10:49)

Talpa Radio en Rob van Sommeren in gesprek over conflict Radio 10-dj

Rob van Someren en zijn werkgever Talpa Radio zijn met elkaar in gesprek over het conflict rond het contract van de Radio 10-dj. De partijen hebben nog geen overeenstemming bereikt, zegt de advocaat van Van Someren tegen het ANP. Ze moeten uiterlijk maandag aan de rechter laten weten of ze samen tot een oplossing zijn gekomen.

21 juni '24 ( 8:50)

In augustus nieuwe animatiefilm van Freek de Jonge te zien

Freek de Jonge heeft opnieuw een animatiefilm laten maken die gebaseerd is op een van zijn theatervoorstellingen. De korte film gaat op 30 augustus, op de 80e verjaardag van de cabaretier, in première in filmmuseum Eye.

20 juni '24 ( 9:08)

Opnames verfilming Joe Speedboot stilgelegd door gebroken arm hoofdrolspeler

De opnames van de verfilming van de roman Joe Speedboot van Tommy Wieringa zijn tijdelijk stilgelegd omdat hoofdrolspeler Daan Buringa zijn arm heeft gebroken. Dat bevestigt producent Frank Hoeve van Baldr Film na berichtgeving van de Volkskrant.

19 juni '24 (15:20)

Diggy Dex neemt stap terug en verplaatst release album en tournee

Diggy Dex heeft "symptomen van overspannenheid" en neemt daarom een rustpauze. Om die reden verplaatst de rapper en zanger de release zijn aankomende album en tournee, deelt hij op Instagram.

19 juni '24 (15:16)

Habbo Hotel keert terug

Kun jij je het Habbo Hotel nog herinneren? Dan is er goed nieuws! Een game-ontwikkelaar maakt een nieuwe versie van de populaire game, gebaseerd op de variant uit 2005. Zo beleef jij jouw jeugd weer helemaal opnieuw, meldt Metro Nieuws.

18 juni '24 ( 9:03)

Opnames Château Promenade zijn begonnen

De opnames van het vervolg op Promenade zijn van start gegaan. De nieuwe reeks heet Château Promenade. Dat meldde Diederik Ebbinge maandag op X. "De kop is eraf", schrijft hij bij een foto van Henry van Loon op de set.

18 juni '24 ( 8:37)

Musical Soldaat van Oranje stopt in huidige vorm

De musical Soldaat van Oranje stopt in de huidige vorm. De voorstelling zal worden vernieuwd en wordt op 14 juli voorlopig voor het laatst opgevoerd in de TheaterHangaar in Katwijk.