Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Jochem Myjer gaat kaarten voor voorstelling met loting verdelen

Door ANP
schedule 4 min
location_on [xx]km
Jochem Myjer gaat kaarten voor voorstelling met loting verdelen
Kaarten voor de voorstellingen van cabaretier Jochem Myjer komend seizoen worden via loting toegewezen. Dat heeft zijn impresariaat De Keet maandag bekendgemaakt.

Wie een kaartje wil kopen voor zijn zevende programma Net Alsof, kan zich van maandag 10 juni tot en met dinsdagavond 11 juni inschrijven. Daarna worden de 66.500 kaarten voor de 64 voorstellingen door middel van loting verdeeld. Iedere fan kan zich maar één maal per theater aanmelden. Het maximum aantal kaarten is vier, voor Luxor en Carré geldt een maximum van zes kaarten.

Myjer is voor zover bekend de eerste cabaretier die op deze manier zijn kaarten verdeelt. De Keet heeft dit seizoen bij een paar theaters met het nieuwe systeem geëxperimenteerd. De verkoop van het eerste seizoen van Net Alsof leidde tot lange digitale wachtrijen. Meer dan 100.000 mensen probeerden tegelijkertijd een ticket te bemachtigen.

"We weten dat de digitale wachtrijen bij Jochem vaak enorm zijn en we gunnen iedereen een zorgeloze en eerlijke ticketaankoop", zegt een woordvoerder van het impresariaat. "We willen bijvoorbeeld ook mensen een kans geven die door hun werk, bijvoorbeeld in het onderwijs of de zorg, niet om exact 12.00 uur klaar kunnen zitten." Fans die een kaartje mogen kopen, horen dit op maandag 17 juni. Zij ontvangen dan een link van het theater om de bestelling te bevestigen.

Volgend seizoen

In Net Alsof vertelt Myjer hoe zijn leven de afgelopen jaren veranderd is, onder meer door zijn scheiding en een zwaar auto-ongeluk van zijn ouders. De 47-jarige cabaretier speelt zijn voorstelling maar twee keer per week. Door een zware operatie aan zijn ruggenmerg, twaalf jaar geleden, moet zijn lichaam relatief lang herstellen na een zware inspanning, zoals het spelen van een voorstelling.

De show beleeft maandagavond de première in Theater Carré in Amsterdam. Jochem Myjer zal Net Alsof spelen tot 2027. Dit betekent dat mensen die dit seizoen geen kaartje hebben bemachtigd, volgend jaar nog een kans krijgen om de show te zien.

24 juni '24 ( 8:34)

Tweede hit voor Sabrina Carpenter in Nederlandse hitlijsten

Sabrina Carpenter verovert langzaam maar zeker de hitlijsten. De 25-jarige Amerikaanse zangeres heeft met Please Please Please een tweede hit in handen. Ze stijgt er deze week mee van de 27e naar de 6e plaats in de Nederlandse Single Top 100, meldt samensteller GfK.

24 juni '24 ( 8:33)

Goldband niet geslaagd in behalen nummer 1-positie in Album Top 100

Het is Goldband niet gelukt om voor het eerst de nummer 1-positie in de Album Top 100 te veroveren. Samen Tegen Elkaar, de nieuwe plaat van het Haagse trio, komt deze week binnen op de 2e plaats, meldt samensteller GfK.

24 juni '24 ( 8:30)

Genee ontvang theelepeltje ter ere van 15-jarig bestaan radioprogramma

Wilfred Genee heeft vrijdag een mijlpaal bereikt met zijn radioprogramma The Friday Move op BNR Nieuwsradio. De presentator viert in de uitzending het 15-jarig bestaan van het programma.

21 juni '24 (10:49)

Talpa Radio en Rob van Sommeren in gesprek over conflict Radio 10-dj

Rob van Someren en zijn werkgever Talpa Radio zijn met elkaar in gesprek over het conflict rond het contract van de Radio 10-dj. De partijen hebben nog geen overeenstemming bereikt, zegt de advocaat van Van Someren tegen het ANP. Ze moeten uiterlijk maandag aan de rechter laten weten of ze samen tot een oplossing zijn gekomen.

21 juni '24 ( 8:50)

In augustus nieuwe animatiefilm van Freek de Jonge te zien

Freek de Jonge heeft opnieuw een animatiefilm laten maken die gebaseerd is op een van zijn theatervoorstellingen. De korte film gaat op 30 augustus, op de 80e verjaardag van de cabaretier, in première in filmmuseum Eye.

20 juni '24 ( 9:08)

Opnames verfilming Joe Speedboot stilgelegd door gebroken arm hoofdrolspeler

De opnames van de verfilming van de roman Joe Speedboot van Tommy Wieringa zijn tijdelijk stilgelegd omdat hoofdrolspeler Daan Buringa zijn arm heeft gebroken. Dat bevestigt producent Frank Hoeve van Baldr Film na berichtgeving van de Volkskrant.

19 juni '24 (15:20)

Diggy Dex neemt stap terug en verplaatst release album en tournee

Diggy Dex heeft "symptomen van overspannenheid" en neemt daarom een rustpauze. Om die reden verplaatst de rapper en zanger de release zijn aankomende album en tournee, deelt hij op Instagram.

19 juni '24 (15:16)

Habbo Hotel keert terug

Kun jij je het Habbo Hotel nog herinneren? Dan is er goed nieuws! Een game-ontwikkelaar maakt een nieuwe versie van de populaire game, gebaseerd op de variant uit 2005. Zo beleef jij jouw jeugd weer helemaal opnieuw, meldt Metro Nieuws.

18 juni '24 ( 9:03)

Opnames Château Promenade zijn begonnen

De opnames van het vervolg op Promenade zijn van start gegaan. De nieuwe reeks heet Château Promenade. Dat meldde Diederik Ebbinge maandag op X. "De kop is eraf", schrijft hij bij een foto van Henry van Loon op de set.

18 juni '24 ( 8:37)

Musical Soldaat van Oranje stopt in huidige vorm

De musical Soldaat van Oranje stopt in de huidige vorm. De voorstelling zal worden vernieuwd en wordt op 14 juli voorlopig voor het laatst opgevoerd in de TheaterHangaar in Katwijk.