Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Artiest sor verzorgt geen voorprogramma bij shows Anouk

Door ANP
schedule 4 min
location_on [xx]km
Artiest sor verzorgt geen voorprogramma bij shows Anouk
Artiest sor verzorgt niet meer het voorprogramma voor de optredens van Anouk op 31 mei en 1 juni in de Ziggo Dome. Dat bevestigt MOJO nadat sor dit had gedeeld op Instagram. Op dit moment is nog niet bekend wie in zijn plaats optreedt, aldus de concertorganisator.

De artiest liet op Instagram weten zijn optredens in het voorprogramma te hebben afgezegd "for obvious reasons". Dat lijkt te slaan op een reactie van Anouk waarin ze het n-woord gebruikte en dat voor enige ophef zorgde.

Op sociale media is al enige tijd een conflict gaande tussen aan de ene kant Ronnie Flex en aan de andere kant Top Notch. Dat conflict is ontstaan omdat de rapper niet blij is met het contract dat hij ooit tekende bij de platenmaatschappij. Ronnie Flex deelde met betrekking tot Top Notch-baas Kees de Koning, tevens de manager van Anouk: "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed."

Peace

Daarop zou de zangeres hebben gereageerd: "Crying over spilled milk. Happy kings day little cryin' broke bitch ni****. Greetings from your old happy rich bitch ni****." Online is nu een aangepaste reactie te lezen, maar screenshots van het bericht met daarin het n-woord gaan nog rond. Dit vormt vermoedelijk aanleiding voor sor om niet meer in haar voorprogramma op te treden.

Zowel sor als Anouk heeft nog geen reactie gegeven aan het ANP. Wel schreef Anouk op Threads: "I've never been more at peace". Ronnie Flex deelde een screenshot van dit bericht en schreef daarbij: "Snap ik wel als je mensen kan discrimineren zonder repercussies."

Op Threads laat sor weten al eerder te hebben overwogen de optredens af te zeggen. Aanleiding was een bericht van de zangeres in februari. Anouk deelde een foto van haar ongesteldheid op Threads, waarbij ze schreef: "Je pipi eraf hakken, maakt je geen vrouw. Maar dit wel. Word ik nu gecanceld?" Op datzelfde medium vroeg iemand zich afgelopen weekend af waarom sor toen niet al besloot niet op te treden. Daarop reageerde sor: "bro t zat me kkerg dwars wou t al cancellen toen maar nee wij hadden transviolisten ingehuurd voor het sorkest in ziggo als statement.wou een groot tegenantwoord geven over hoe ik erin sta tijdens de show zelf."

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.

14 mei '24 ( 8:42)

Cabaretier Alex Ploeg staat in theater met nieuwe voorstelling

Cabaretier Alex Ploeg gaat komend seizoen met een nieuwe voorstelling de theaters in. Dat heeft zijn management Sjoege dinsdag bekendgemaakt. UNPLUGGED wordt zijn derde programma. Ploeg maakt met zijn nieuwe tournee de overstap naar de grote zalen.

13 mei '24 (13:21)

PowNed zendt omstreden documentaire woensdag uit op tv

De documentaire PowNed of View: De Prikpen, over het diabetesmedicijn Ozempic, is woensdag te zien op televisie. De meldt PowNed-voorzitter Dominique Weesie maandag aan het ANP. De documentaire werd eerder teruggetrokken omdat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) volgens Weesie dreigde met een boete. De documentaire zou mogelijk reclame maken voor het diabetesmedicijn.

13 mei '24 ( 9:02)

Qmusic-dj Domien Verschuuren week lang op de vlucht voor Bram Krikke

Qmusic-dj Domien Verschuuren is vanaf maandagochtend op de vlucht voor zijn collega-dj Bram Krikke. De twee dj's nemen het tegen elkaar op in het radiospel Wanted Domien, waarbij het de bedoeling is dat Verschuuren honderd uur lang niet wordt aangetikt door Krikke. "Ik denk dat het een pittige kluif wordt", vertelt Verschuuren, die naar eigen zeggen geen heel sportieve jongen is.

10 mei '24 (14:47)

Finalerepetitie Joost overgeslagen

De eerste finalerepetities van Songfestival in Malmö hebben een act overgeslagen. De repetitie van Joost Klein was niet te zien. De Fries stond als vijfde op de planning voor het oefenen maar kwam niet aan de beurt. De act na die van Joost, Israël, trad op. Eerder op de dag was Joost wel te zijn, tijdens de opening van de show, meldt de Telegraaf.

10 mei '24 (12:05)

Videoland maakt versie van De Bachelor voor senioren: Golden Bachelor

Streamingdienst Videoland komt met een spin-off van het programma De Bachelor voor senioren. Dat meldt RTL vrijdag. In De Golden Bachelor gaat een 65-plusser op zoek naar de liefde.

10 mei '24 ( 9:21)

Kluun: The Passion Hemelvaart is 'een toetje'

The Passion Hemelvaart voelt "als een soort toetje" voor verteller Kluun (Raymond van de Klundert). Na de grote uitvoering in Zeist kwam de hele cast van The Passion weer samen om The Passion Hemelvaart (KRO-NCRV) op te nemen. "The Passion was zo groots. Daar hebben mensen weken of zelfs maanden aan gewerkt. Daarom is het leuk om nog een keer bij elkaar te zijn. Er is een soort clubgevoel", vertelt de schrijver aan het ANP.

10 mei '24 ( 9:07)

Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: scans zien er goed uit

Martijn Krabbé deelt donderdag een gezondheidsupdate. "De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit", schrijft de 56-jarige presentator op Instagram. Krabbé maakte in maart bekend dat hij een vorm van kanker heeft.