Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Swifties hebben geluk: nieuwe album van Taylor Swift gelekt

Door ANP
schedule 1 min
location_on [xx]km
taylor swift
Het nieuwe album van Taylor Swift is mogelijk een dag voor de release al gelekt. Op sociale media worden nummers gedeeld die op Swifts elfde studioalbum The Tortured Poets Department zouden staan.

Sommige mensen die de liedjes delen, zeggen dat ze in een link naar een Google Drive-bestand stonden. Anderen denken echter ook dat het zou kunnen gaan om liedjes die met hulp van kunstmatige intelligentie (AI) zijn gemaakt.

Veel fans van Swift luisteren de 'gelekte' nummers niet uit protest. "Steek je hand op als je een ECHTE fan bent van Taylor Swift en dus niet luistert", schrijft iemand op X. "Mensen moeten begrijpen dat het er niet om gaat dat je een fan bent, maar dat je anderen en hun harde werk respecteert."

De zangeres heeft nog niet gereageerd op het vermeende lek. The Tortured Poets Department komt vrijdag uit.

01 mei '24 (12:10)

Joost Klein neemt 'blauwe vogel' mee songfestivalpodium op

Joost Klein heeft zoals verwacht zijn eerste songfestivalrepetitie in zijn bekende blauwe pak met puntschouders gedaan. Opvallender was dat zijn goede vriend Appie Mussa gekleed was als een blauwe vogel, is te zien op de eerste beelden die de songfestivalorganisatie dinsdag heeft gedeeld.

01 mei '24 ( 9:06)

Coen en Sander starten volgende week bij radiozender JOE

Dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan op 6 mei van start op radiozender JOE. Dat maakten ze woensdag bekend tijdens een persontbijt in Amsterdam. Het programma gaat De Coen & Sander Show heten. Het is de eerste keer dat het tweetal een ochtendshow maakt.

01 mei '24 ( 8:45)

Barman Victor: goed praten is belangrijker dan cocktails mixen

Toen Victor Abeln in 2017 aan de slag ging in het First Dates-restaurant kon hij nog geen cocktail mixen. Bijna acht jaar, vijftien seizoenen en 800 afleveringen later is de 40-jarige barman het boegbeeld van het populaire datingprogramma geworden. Toch neemt Abeln begin 2025 afscheid van het programma. Hij gaat samen met zijn vriendin op wereldreis.

30 april '24 (14:15)

BNNVARA krijgt al veel aanmeldingen voor opvolging First Dates-barman

BNNVARA heeft binnen een halve dag al 805 aanmeldingen binnen van mensen die de barman willen opvolgen in het populaire datingprogramma First Dates. Dat heeft een woordvoerder van de omroep laten weten. "En elke minuut komen er nieuwe bij", voegt ze er aan toe.

30 april '24 ( 9:11)

Victor in 2025 weg bij First Dates, BNNVARA zoekt nieuw 'barmens'

Barman Victor Abeln vertrekt na tien jaar bij het programma First Dates. Dat heeft BNNVARA maandag bekendgemaakt. Het boegbeeld van het populaire datingprogramma gaat op wereldreis en neemt daarom afscheid van de show. BNNVARA organiseert de komende tijd een zoektocht naar zijn opvolger.

30 april '24 ( 8:43)

BNNVARA-hitserie Oogappels krijgt nog zevende seizoen

De BNNVARA-hitserie Oogappels krijgt nog een zevende seizoen. Dat heeft hoofdrolspeelster Malou Gorter verklapt in het radioprogramma Volgspot.

29 april '24 (13:53)

Artiest sor verzorgt geen voorprogramma bij shows Anouk

Artiest sor verzorgt niet meer het voorprogramma voor de optredens van Anouk op 31 mei en 1 juni in de Ziggo Dome. Dat bevestigt MOJO nadat sor dit had gedeeld op Instagram. Op dit moment is nog niet bekend wie in zijn plaats optreedt, aldus de concertorganisator.

29 april '24 ( 9:25)

Nederlandse lied Hocus Pocus te horen in NPO-serie The Tourist

Het wereldberoemde lied Hocus Pocus van de Nederlandse rockband Focus is te horen in het tweede seizoen van de Brits-Australische thrillerserie The Tourist. Het nummer komt langs in de zesde en laatste aflevering van het nieuwe seizoen, dat vanaf dit weekend op NPO Start te zien is. Tijdens de betreffende scène wordt het hoofdpersonage, gespeeld door acteur Jamie Dornan, achtervolgd.

26 april '24 (11:22)

AVROTROS-hit Flikken Maastricht krijgt negentiende seizoen

Flikken Maastricht, de langstlopende Nederlandse dramaserie, krijgt een negentiende seizoen. Dat hebben AVROTROS en producent Hollands Licht vrijdag bekendgemaakt. De nieuwe reeks zal volgend jaar bij de NPO te zien zijn.

26 april '24 ( 8:56)

Jandino Asporaat voegt extra shows toe aan theatertour vanwege grote vraag

Jandino Asporaat heeft veertig extra shows toegevoegd aan zijn theatertour Therapie. Dat deelt de 43-jarige presentator donderdag via Instagram. De grote vraag naar kaarten is de reden voor de extra shows. "Deze tour gaat letterlijk een gekkenhuis worden", aldus Asporaat.