Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Na reünie B&B Vol Liefde nog twee deelnemers verliefd

Door Fleur Zomer
schedule 6 min
location_on [xx]km
Presentator Art Rooijakkers B&B vol liefde
Twee van de acht deelnemers aan B&B Vol Liefde zijn enkele maanden na de opnames nog samen met de match die het tv-programma hen opleverde. Een van de acht vond de liefde ondertussen bij iemand anders. Dat bleek zondag tijdens de reünie-aflevering van de populaire datingshow op RTL 4.

Twee van de acht deelnemers aan B&B Vol Liefde zijn enkele maanden na de opnames nog samen met de match die het tv-programma hen opleverde. Een van de acht vond de liefde ondertussen bij iemand anders. Dat bleek zondag tijdens de reünie-aflevering van de populaire datingshow op RTL 4.

In de laatste reguliere aflevering was zaterdag nog te zien dat vier van de acht deelnemers de liefde hadden gevonden. In de terugblikaflevering schoven de B&B-houders uit het programma een voor een aan bij presentator Art Rooijakkers om te vertellen hoe het hen sinds de opnames is vergaan. Om hen heen zaten vrijwel alle logés in het publiek.

Al gauw werd duidelijk dat B&B-eigenaar Walter uit Frankrijk, die in het programma geen match vond, inmiddels gelukkig is met een vrouw die hij op een andere manier heeft leren kennen. Ook een van zijn logés, Claudia, kon vertellen dat ze "een vriendje" heeft. Met Walter werd onder meer teruggeblikt op de reacties op sociale media, waar met name zijn liefde voor dansen veelvuldig langs kwam. Walter had ervan genoten, zei hij.

Mount Joy

De jonge B&B-eigenaar Joy uit Spanje bleek nog steeds gelukkig met Dani, de fashionstyliste die als laatste op zijn 'Mount Joy' verscheen. De twee wonen inmiddels samen in Spanje en hebben plannen om samen een eigen bedrijf op te starten. Bij deelnemers Martijn uit Thailand, Petri uit Frankrijk en Marian uit Portugal was zowel tijdens als ook na de opnames geen vonk overgesprongen.

Bram uit Zweden, die in de laatste aflevering koos voor Carolien, bleek weer alleen. Toen de Nederlandse na het tv-avontuur thuis was, miste Bram haar niet en dat was voor hem een teken dat het toch niet helemaal goed zat, zei hij. Ook voor Leendert uit België bleek de ontluikende liefde met de Colombiaanse Thalia niet toekomstbestendig. De twee hadden te veel meningsverschillen. Onder meer over het ontbijt, zei Thalia.

Incognito

Tot slot onthulde de vrolijke Debbie uit Spanje nog steeds gelukkig te zijn met Paul. In een komisch filmpje was te zien hoe Paul de afgelopen tijd geregeld incognito de B&B van Debbie verliet om maar niet herkend te worden en daarmee de afloop van het programma te verklappen. Debbie was verrast door de uitkomst van haar deelname aan het programma. "Ik had echt niet gedacht dat er iemand uit tevoorschijn zou komen", besloot ze.

Naar B&B Vol Liefde, waarvan deze zomer het derde seizoen te zien was, keken de afgelopen weken dagelijks ongeveer een miljoen mensen. Het programma was daarnaast te volgen via streamingdienst Videoland.

Door: ANP

21 mei '24 ( 8:56)

Roxeanne Hazes komt met nieuwe muziek: 'Zit in zo'n fijne flow'

Roxeanne Hazes komt vrijdag weer met nieuwe muziek. Dat kondigt de zangeres maandag aan op Instagram.

17 mei '24 ( 9:15)

Gerard Joling bevestigt nieuwe realityserie: 'Het wordt lachen'

De realityserie van Gerard Joling komt er definitief. Dat vertelde de zanger donderdag in het programma van Frank Dane op Radio 538.

17 mei '24 ( 8:55)

Laatste aflevering Máxima dag eerder, op haar verjaardag, online

De laatste aflevering van de serie Máxima komt een dag eerder dan gepland online. De zesde aflevering is vrijdag al te zien in plaats van zaterdag, meldt streamingdienst Videoland.

16 mei '24 ( 8:43)

Krazy House van New Kids-makers vanaf vandaag te zien: ontsporen van sitcom

In hun nieuwe film laten New Kids-makers Steffen & Flip het fenomeen Amerikaanse sitcom volledig ontsporen. Krazy House is vanaf donderdag te zien, en wat het resultaat precies is moeten mensen volgens Steffen Haars "voor zichzelf uitzoeken". "Dus ik nodig iedereen uit om naar de bioscoop te komen en daarna eens met elkaar in gesprek te gaan over wat ze nu eigenlijk gezien hebben", zegt hij tegen het ANP.

16 mei '24 ( 8:40)

Nieuw seizoen Zomergasten met Adriaan van Dis als presentator

Adriaan van Dis presenteert een nieuw seizoen van het interviewprogramma Zomergasten. Dat maakt omroep VPRO donderdagochtend bekend. De 77-jarige Van Dis volgt daarmee Theo Maassen op, die in maart van dit jaar bekendmaakte te stoppen als presentator van het programma na ophef over zijn privéleven. De cabaretier zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, meldde weekblad Privé.

16 mei '24 ( 8:35)

Realityserie met Gordon op komst

Talpa heeft bevestigd dat wordt gewerkt aan een realityserie met Gordon. De zanger zei tegen Shownieuws dat de "soap dit najaar" te zien is op SBS6.

16 mei '24 ( 8:30)

Vanaf 2 september nieuwe talkshow van Eva Jinek

Eva Jinek begint op 2 september met haar nieuwe talkshow op NPO 1. Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van RTL Boulevard.

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.