Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Na reünie B&B Vol Liefde nog twee deelnemers verliefd

Door Fleur Zomer
schedule 6 min
Presentator Art Rooijakkers B&B vol liefde
Twee van de acht deelnemers aan B&B Vol Liefde zijn enkele maanden na de opnames nog samen met de match die het tv-programma hen opleverde. Een van de acht vond de liefde ondertussen bij iemand anders. Dat bleek zondag tijdens de reünie-aflevering van de populaire datingshow op RTL 4.

Twee van de acht deelnemers aan B&B Vol Liefde zijn enkele maanden na de opnames nog samen met de match die het tv-programma hen opleverde. Een van de acht vond de liefde ondertussen bij iemand anders. Dat bleek zondag tijdens de reünie-aflevering van de populaire datingshow op RTL 4.

In de laatste reguliere aflevering was zaterdag nog te zien dat vier van de acht deelnemers de liefde hadden gevonden. In de terugblikaflevering schoven de B&B-houders uit het programma een voor een aan bij presentator Art Rooijakkers om te vertellen hoe het hen sinds de opnames is vergaan. Om hen heen zaten vrijwel alle logés in het publiek.

Al gauw werd duidelijk dat B&B-eigenaar Walter uit Frankrijk, die in het programma geen match vond, inmiddels gelukkig is met een vrouw die hij op een andere manier heeft leren kennen. Ook een van zijn logés, Claudia, kon vertellen dat ze "een vriendje" heeft. Met Walter werd onder meer teruggeblikt op de reacties op sociale media, waar met name zijn liefde voor dansen veelvuldig langs kwam. Walter had ervan genoten, zei hij.

Mount Joy

De jonge B&B-eigenaar Joy uit Spanje bleek nog steeds gelukkig met Dani, de fashionstyliste die als laatste op zijn 'Mount Joy' verscheen. De twee wonen inmiddels samen in Spanje en hebben plannen om samen een eigen bedrijf op te starten. Bij deelnemers Martijn uit Thailand, Petri uit Frankrijk en Marian uit Portugal was zowel tijdens als ook na de opnames geen vonk overgesprongen.

Bram uit Zweden, die in de laatste aflevering koos voor Carolien, bleek weer alleen. Toen de Nederlandse na het tv-avontuur thuis was, miste Bram haar niet en dat was voor hem een teken dat het toch niet helemaal goed zat, zei hij. Ook voor Leendert uit België bleek de ontluikende liefde met de Colombiaanse Thalia niet toekomstbestendig. De twee hadden te veel meningsverschillen. Onder meer over het ontbijt, zei Thalia.

Incognito

Tot slot onthulde de vrolijke Debbie uit Spanje nog steeds gelukkig te zijn met Paul. In een komisch filmpje was te zien hoe Paul de afgelopen tijd geregeld incognito de B&B van Debbie verliet om maar niet herkend te worden en daarmee de afloop van het programma te verklappen. Debbie was verrast door de uitkomst van haar deelname aan het programma. "Ik had echt niet gedacht dat er iemand uit tevoorschijn zou komen", besloot ze.

Naar B&B Vol Liefde, waarvan deze zomer het derde seizoen te zien was, keken de afgelopen weken dagelijks ongeveer een miljoen mensen. Het programma was daarnaast te volgen via streamingdienst Videoland.

Door: ANP

26 september '23 ( 8:41)

Ook Maarten van Rossem vertrekt na 2024 bij De Slimste Mens, opvolger nog onbekend

Ook Maarten van Rossem zal na het winterseizoen 2024-2025 bij het programma De Slimste Mens vertrekken. Dat meldt de 79-jarige historicus in een gesprek dat De Telegraaf maandagavond op de website heeft gepubliceerd. Eerder maakte ook presentator Philip Freriks al bekend dan te stoppen. Hij zal worden vervangen door Herman van der Zandt.

25 september '23 (14:25)

B&B Vol Liefde-deelnemer Esra gaat ‘voor onbepaalde tijd’ naar Bram in Zweden

Het lijkt erop alsof de vonk tussen B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra een waar vuurtje is geworden. Het is bekend geworden dat Esra bij Bram in is getrokken op zijn boerderij in Zweden. Dat laten de twee weten via een bericht op Instagram.

25 september '23 (13:57)

Dertigers-acteur Reiky de Valk op 23-jarige leeftijd overleden

Acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. De acteur is onder meer bekend van de BNNVARA-dramaserie Dertigers.

22 september '23 ( 9:33)

Nieuwe documentaire André Hazes junior in november op Videoland

Binnenkort is een nieuwe documentaire over André Hazes junior te zien. De driedelige documentaire heet André Hazes: The Next Chapter en is vanaf 18 november wekelijks op Videoland te streamen, zo werd donderdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

22 september '23 ( 9:06)

Ook B&B Vol Liefde genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

B&B Vol Liefde (RTL 4), De Oranjezomer (SBS6) en Oogappels (BNNVARA) maken dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. De genomineerden voor de belangrijkste televisieprijs werden donderdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

21 september '23 ( 9:38)

VVD stelt Kamervragen over kritiek op programma The Biohack Project

Twee Kamerleden van de VVD hebben woensdag Kamervragen gesteld over het KRO-NCRV-programma The Biohack Project. De leden willen van demissionair minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) en demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) duidelijkheid krijgen rondom de kritiek op het programma.

21 september '23 ( 6:08)

Fotograaf Erwin Olaf enkele weken na longtransplantatie onverwachts overleden

Erwin Olaf (64) is enkele weken na een longtransplantatie woensdagochtend onverwachts overleden. Dat heeft de manager van de fotograaf namens de familie bevestigd aan het ANP.

20 september '23 (15:08)

Lubach scoort onlinehit met fictieve TikTokvlog van Alexia

Een item uit De Avondshow met Arjen Lubach over de eerste Prinsjesdag van prinses Alexia is online een groot succes. Het fragment, waarin de 18-jarige Alexia zogenaamd een vlog van Prinsjesdag maakt, werd binnen zestien uur bijna 2 miljoen keer bekeken. Dat hebben producent Human Factor TV en de VPRO gemeld.

19 september '23 ( 8:56)

Na kritiek op The Biohack Project voegt KRO-NCRV disclaimer toe aan programma

KRO-NCRV heeft na kritiek op The Biohack Project een disclaimer toegevoegd die voorafgaand aan de tweede aflevering op maandagavond te zien was. Daarin staat dat het gaat om een "adventure-reality programma" en dat biohacking "geen wetenschap" is.

18 september '23 (11:46)

Kandidaat Miljoenenjacht sleept aanzienlijk geldbedrag binnen

Gisteravond hebben de kijkers van de Miljoenenjacht hun ogen uitgekeken. Daar heeft kandidaat Ivo (42) een mooi geldbedrag gewonnen. Hiermee wil hij de voorgevel van zijn huis klaarmaken. Hij houdt waarschijnlijk wel een deel van het gewonnen bedrag over. De winst verbaasde niet alleen hem, maar ook de kijkers, meldt RTL Nieuws.