Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Vier deelnemers B&B Vol Liefde eindigen verliefd

Door Fleur Zomer
schedule 5 min
location_on [xx]km
Vlaggen RTL
B&B Vol Liefde blijkt dit seizoen niet alleen op het gebied van kijkcijfers goed gescoord te hebben. Vier van de acht deelnemers hebben aan het eind van de reeks de liefde gevonden, zo bleek uit de laatste aflevering van het populaire RTL 4-programma.

B&B Vol Liefde blijkt dit seizoen niet alleen op het gebied van kijkcijfers goed gescoord te hebben. Vier van de acht deelnemers hebben aan het eind van de reeks de liefde gevonden, zo bleek uit de laatste aflevering van het populaire RTL 4-programma.

In de laatste aflevering van het derde seizoen van het datingprogramma maakten alle deelnemers de balans op. Alle acht blikten ze terug op de afgelopen weken waarin zij verschillende potentiële liefdes te logeren kregen in hun B&B's. Vier van hen deden dat aan de zijde van een nieuwe liefde.

Voor kijkers was het zaterdagavond nog spannend of de 62-jarige Debbie uit Spanje voldoende voelde voor logé Paul om hem de liefde te verklaren. Maar tot opluchting van Paul zei Debbie ja toen hij haar in de tuin van haar B&B om verkering vroeg. "Heel gezellig, heel vertrouwd. Alsof hij al 100 jaar aan mijn zijde is. Leuk", zei Debbie over haar kersverse relatie.

Bram en Joy

In het Zweedse Norrhult leek de 30-jarige Bram opgelucht dat hij het avontuur mag eindigen aan de zijde van Carolien. "De enige emotie die nog in me opkomt is geluk", zei hij. Ook Joy (25) uit Spanje is in zijn nopjes met zijn Dani. "Ik heb de liefde gevonden en daar ben ik heel dankbaar voor", stelde hij in de laatste aflevering.

De 68-jarige Leendert kon ook zijn geluk niet op. De veelbesproken B&B-eigenaar, die door bijna al zijn logés werd verlaten en daarom online de bijnaam Alleendert kreeg, vond de liefde bij de van oorsprong Colombiaanse Thalia. Eerder stuurde hij haar naar huis, maar na wat appcontact keerde ze toch terug. "Eind goed al goed. Wat wil een man nog meer?" zei hij trots.

Match met Ed

Bij deelnemers Petri, Walter en Martijn zat de ware er niet bij. Bij Marian uit Portugal bleef het wat onduidelijk. Ze had wel een match met Ed, maar wil eerst nog eens zien hoe hij woont in Nederland voordat ze verder wil daten, zei ze.

Of alle koppels enkele maanden na de opnames nog bij elkaar zijn en of de alleen gebleven B&B-eigenaren inmiddels misschien wél iemand hebben gevonden, wordt zondag duidelijk. RTL 4 zendt dan nog een reünie-aflevering uit. Naar B&B Vol Liefde keken de afgelopen weken dagelijks ongeveer een miljoen mensen.

Door: ANP

26 juli '24 (12:06)

Vooravondshow Carrie ten Napel krijgt de naam Carrie op Vrijdag

De vooravondshow van Carrie ten Napel gaat Carrie op Vrijdag heten. Het programma is vanaf 6 september elke vrijdag op NPO 1 te zien.

25 juli '24 ( 9:02)

592.000 Nederlandse bezoekers voor film Inside Out 2

De animatiefilm Inside Out 2 heeft in Nederland tot nu toe 592.000 bezoekers getrokken. Dat heeft The Walt Disney Company donderdag gemeld. De film ging afgelopen week officieel in première in Nederland.

25 juli '24 ( 8:55)

Frank Dane afwezig op tv en radio door goedaardige hersentumor vriendin

Frank Dane was de afgelopen tijd niet op radio en televisie omdat het niet goed ging met zijn vriendin. Dat heeft de dj van Radio 538 op Instagram laten weten. Eerder werd bekend dat de dj door familieomstandigheden afwezig was.

25 juli '24 ( 8:50)

Tweede bioscoopfilm Dikkie Dik wordt dit jaar nog in bioscopen uitgebracht

De tweede bioscoopfilm over rode poes Dikkie Dik wordt nog dit jaar in de bioscopen uitgebracht. Een nieuwe vriend voor Dikkie Dik is vanaf half december te zien, meldt distributeur In The Air. Het eerste deel, Dikkie Dik en de verdwenen knuffel, draait nu nog in de bioscoop.

25 juli '24 ( 8:47)

Inside Out 2 succesvolste animatiefilm: film passeert Frozen 2

Inside Out 2 is ruim vijf weken na de première de succesvolste animatiefilm aller tijden. Dat heeft The Walt Disney Company bekendgemaakt. Het record stond op naam van Frozen 2 uit 2019. Inside Out 2 heeft nu wereldwijd 1,46 miljard dollar opgebracht.

25 juli '24 ( 8:35)

Advocaat bevestigt: artikel 12 procedure om Jeroen Rietbergen alsnog voor de rechter te krijgen

Zangeres Nienke Wijnhoven gaat proberen Jeroen Rietbergen, de voormalig muzikaal leider van The Voice, alsnog voor de rechter te krijgen via een artikel 12-procedure. Dat heeft haar advocaat Sébas Diekstra bevestigd na berichtgeving van het AD.

25 juli '24 ( 8:30)

Nederlandse versie I Kissed a Girl wordt onderzocht door RTL en Videoland

Videoland onderzoekt serieus de mogelijkheden voor een Nederlandse versie van de Britse datingshow I Kissed a Girl. Dat heeft een woordvoerder van RTL en Videoland donderdag gemeld. De Britse serie is sinds kort op Videoland te zien.

24 juli '24 ( 8:40)

Leonie ter Braak gaat nieuw woonprogramma presenteren

Leonie ter Braak presenteert vanaf september een nieuw woonprogramma voor RTL. In Wonen onder de zon voor minder dan een ton begeleidt Ter Braak families die de droom hebben om in het buitenland te wonen, meldt RTL. Het programma is vanaf 16 september te zien bij RTL 4.

24 juli '24 ( 8:35)

Paleis Het Loo toneel voor speciale jubileumuitzending Blauw Bloed

Het programma Blauw Bloed viert in september dat het twintig jaar bestaat. Het EO-programma maakt daarvoor een speciale uitzending vanaf Paleis Het Loo.

23 juli '24 (13:55)

Ali B pakt de biezen: gespot op vliegveld in Duitsland

De figuurlijke vogel is letterlijk gevlogen. Ali B, veroordeeld voor twee jaar celstraf vanwege verkrachting en poging tot verkrachting, is het land ontvlucht. De rapper was maandagavond met zijn gezin gespot op het vliegveld van Weeze, waar hij naar alle waarschijnlijkheid in het vliegveld naar Marokko stapte. Daar zit hij voor een vakantie, meldt Mediacourant.