Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Vier deelnemers B&B Vol Liefde eindigen verliefd

Door Fleur Zomer
schedule 5 min
location_on [xx]km
Vlaggen RTL
B&B Vol Liefde blijkt dit seizoen niet alleen op het gebied van kijkcijfers goed gescoord te hebben. Vier van de acht deelnemers hebben aan het eind van de reeks de liefde gevonden, zo bleek uit de laatste aflevering van het populaire RTL 4-programma.

B&B Vol Liefde blijkt dit seizoen niet alleen op het gebied van kijkcijfers goed gescoord te hebben. Vier van de acht deelnemers hebben aan het eind van de reeks de liefde gevonden, zo bleek uit de laatste aflevering van het populaire RTL 4-programma.

In de laatste aflevering van het derde seizoen van het datingprogramma maakten alle deelnemers de balans op. Alle acht blikten ze terug op de afgelopen weken waarin zij verschillende potentiële liefdes te logeren kregen in hun B&B's. Vier van hen deden dat aan de zijde van een nieuwe liefde.

Voor kijkers was het zaterdagavond nog spannend of de 62-jarige Debbie uit Spanje voldoende voelde voor logé Paul om hem de liefde te verklaren. Maar tot opluchting van Paul zei Debbie ja toen hij haar in de tuin van haar B&B om verkering vroeg. "Heel gezellig, heel vertrouwd. Alsof hij al 100 jaar aan mijn zijde is. Leuk", zei Debbie over haar kersverse relatie.

Bram en Joy

In het Zweedse Norrhult leek de 30-jarige Bram opgelucht dat hij het avontuur mag eindigen aan de zijde van Carolien. "De enige emotie die nog in me opkomt is geluk", zei hij. Ook Joy (25) uit Spanje is in zijn nopjes met zijn Dani. "Ik heb de liefde gevonden en daar ben ik heel dankbaar voor", stelde hij in de laatste aflevering.

De 68-jarige Leendert kon ook zijn geluk niet op. De veelbesproken B&B-eigenaar, die door bijna al zijn logés werd verlaten en daarom online de bijnaam Alleendert kreeg, vond de liefde bij de van oorsprong Colombiaanse Thalia. Eerder stuurde hij haar naar huis, maar na wat appcontact keerde ze toch terug. "Eind goed al goed. Wat wil een man nog meer?" zei hij trots.

Match met Ed

Bij deelnemers Petri, Walter en Martijn zat de ware er niet bij. Bij Marian uit Portugal bleef het wat onduidelijk. Ze had wel een match met Ed, maar wil eerst nog eens zien hoe hij woont in Nederland voordat ze verder wil daten, zei ze.

Of alle koppels enkele maanden na de opnames nog bij elkaar zijn en of de alleen gebleven B&B-eigenaren inmiddels misschien wél iemand hebben gevonden, wordt zondag duidelijk. RTL 4 zendt dan nog een reünie-aflevering uit. Naar B&B Vol Liefde keken de afgelopen weken dagelijks ongeveer een miljoen mensen.

Door: ANP

21 mei '24 ( 8:56)

Roxeanne Hazes komt met nieuwe muziek: 'Zit in zo'n fijne flow'

Roxeanne Hazes komt vrijdag weer met nieuwe muziek. Dat kondigt de zangeres maandag aan op Instagram.

17 mei '24 ( 9:15)

Gerard Joling bevestigt nieuwe realityserie: 'Het wordt lachen'

De realityserie van Gerard Joling komt er definitief. Dat vertelde de zanger donderdag in het programma van Frank Dane op Radio 538.

17 mei '24 ( 8:55)

Laatste aflevering Máxima dag eerder, op haar verjaardag, online

De laatste aflevering van de serie Máxima komt een dag eerder dan gepland online. De zesde aflevering is vrijdag al te zien in plaats van zaterdag, meldt streamingdienst Videoland.

16 mei '24 ( 8:43)

Krazy House van New Kids-makers vanaf vandaag te zien: ontsporen van sitcom

In hun nieuwe film laten New Kids-makers Steffen & Flip het fenomeen Amerikaanse sitcom volledig ontsporen. Krazy House is vanaf donderdag te zien, en wat het resultaat precies is moeten mensen volgens Steffen Haars "voor zichzelf uitzoeken". "Dus ik nodig iedereen uit om naar de bioscoop te komen en daarna eens met elkaar in gesprek te gaan over wat ze nu eigenlijk gezien hebben", zegt hij tegen het ANP.

16 mei '24 ( 8:40)

Nieuw seizoen Zomergasten met Adriaan van Dis als presentator

Adriaan van Dis presenteert een nieuw seizoen van het interviewprogramma Zomergasten. Dat maakt omroep VPRO donderdagochtend bekend. De 77-jarige Van Dis volgt daarmee Theo Maassen op, die in maart van dit jaar bekendmaakte te stoppen als presentator van het programma na ophef over zijn privéleven. De cabaretier zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, meldde weekblad Privé.

16 mei '24 ( 8:35)

Realityserie met Gordon op komst

Talpa heeft bevestigd dat wordt gewerkt aan een realityserie met Gordon. De zanger zei tegen Shownieuws dat de "soap dit najaar" te zien is op SBS6.

16 mei '24 ( 8:30)

Vanaf 2 september nieuwe talkshow van Eva Jinek

Eva Jinek begint op 2 september met haar nieuwe talkshow op NPO 1. Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van RTL Boulevard.

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.