Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Vier deelnemers B&B Vol Liefde eindigen verliefd

Door Fleur Zomer
schedule 5 min
Vlaggen RTL
B&B Vol Liefde blijkt dit seizoen niet alleen op het gebied van kijkcijfers goed gescoord te hebben. Vier van de acht deelnemers hebben aan het eind van de reeks de liefde gevonden, zo bleek uit de laatste aflevering van het populaire RTL 4-programma.

B&B Vol Liefde blijkt dit seizoen niet alleen op het gebied van kijkcijfers goed gescoord te hebben. Vier van de acht deelnemers hebben aan het eind van de reeks de liefde gevonden, zo bleek uit de laatste aflevering van het populaire RTL 4-programma.

In de laatste aflevering van het derde seizoen van het datingprogramma maakten alle deelnemers de balans op. Alle acht blikten ze terug op de afgelopen weken waarin zij verschillende potentiële liefdes te logeren kregen in hun B&B's. Vier van hen deden dat aan de zijde van een nieuwe liefde.

Voor kijkers was het zaterdagavond nog spannend of de 62-jarige Debbie uit Spanje voldoende voelde voor logé Paul om hem de liefde te verklaren. Maar tot opluchting van Paul zei Debbie ja toen hij haar in de tuin van haar B&B om verkering vroeg. "Heel gezellig, heel vertrouwd. Alsof hij al 100 jaar aan mijn zijde is. Leuk", zei Debbie over haar kersverse relatie.

Bram en Joy

In het Zweedse Norrhult leek de 30-jarige Bram opgelucht dat hij het avontuur mag eindigen aan de zijde van Carolien. "De enige emotie die nog in me opkomt is geluk", zei hij. Ook Joy (25) uit Spanje is in zijn nopjes met zijn Dani. "Ik heb de liefde gevonden en daar ben ik heel dankbaar voor", stelde hij in de laatste aflevering.

De 68-jarige Leendert kon ook zijn geluk niet op. De veelbesproken B&B-eigenaar, die door bijna al zijn logés werd verlaten en daarom online de bijnaam Alleendert kreeg, vond de liefde bij de van oorsprong Colombiaanse Thalia. Eerder stuurde hij haar naar huis, maar na wat appcontact keerde ze toch terug. "Eind goed al goed. Wat wil een man nog meer?" zei hij trots.

Match met Ed

Bij deelnemers Petri, Walter en Martijn zat de ware er niet bij. Bij Marian uit Portugal bleef het wat onduidelijk. Ze had wel een match met Ed, maar wil eerst nog eens zien hoe hij woont in Nederland voordat ze verder wil daten, zei ze.

Of alle koppels enkele maanden na de opnames nog bij elkaar zijn en of de alleen gebleven B&B-eigenaren inmiddels misschien wél iemand hebben gevonden, wordt zondag duidelijk. RTL 4 zendt dan nog een reünie-aflevering uit. Naar B&B Vol Liefde keken de afgelopen weken dagelijks ongeveer een miljoen mensen.

Door: ANP

21 september '23 ( 9:38)

VVD stelt Kamervragen over kritiek op programma The Biohack Project

Twee Kamerleden van de VVD hebben woensdag Kamervragen gesteld over het KRO-NCRV-programma The Biohack Project. De leden willen van demissionair minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) en demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) duidelijkheid krijgen rondom de kritiek op het programma.

21 september '23 ( 6:08)

Fotograaf Erwin Olaf enkele weken na longtransplantatie onverwachts overleden

Erwin Olaf (64) is enkele weken na een longtransplantatie woensdagochtend onverwachts overleden. Dat heeft de manager van de fotograaf namens de familie bevestigd aan het ANP.

20 september '23 (15:08)

Lubach scoort onlinehit met fictieve TikTokvlog van Alexia

Een item uit De Avondshow met Arjen Lubach over de eerste Prinsjesdag van prinses Alexia is online een groot succes. Het fragment, waarin de 18-jarige Alexia zogenaamd een vlog van Prinsjesdag maakt, werd binnen zestien uur bijna 2 miljoen keer bekeken. Dat hebben producent Human Factor TV en de VPRO gemeld.

19 september '23 ( 8:56)

Na kritiek op The Biohack Project voegt KRO-NCRV disclaimer toe aan programma

KRO-NCRV heeft na kritiek op The Biohack Project een disclaimer toegevoegd die voorafgaand aan de tweede aflevering op maandagavond te zien was. Daarin staat dat het gaat om een "adventure-reality programma" en dat biohacking "geen wetenschap" is.

18 september '23 (11:46)

Kandidaat Miljoenenjacht sleept aanzienlijk geldbedrag binnen

Gisteravond hebben de kijkers van de Miljoenenjacht hun ogen uitgekeken. Daar heeft kandidaat Ivo (42) een mooi geldbedrag gewonnen. Hiermee wil hij de voorgevel van zijn huis klaarmaken. Hij houdt waarschijnlijk wel een deel van het gewonnen bedrag over. De winst verbaasde niet alleen hem, maar ook de kijkers, meldt RTL Nieuws.

15 september '23 (10:36)

Boudewijn de Groot (79) klaar met touren

Boudewijn de Groot moet er "niet meer aan denken" dat hij nog op tournee zou gaan. Dat bekende de 79-jarige zanger vrijdag in een gesprek op NPO Radio 1. "Het optreden vind ik niet vreselijk, dat was vaak leuk, zeker de laatste twintig jaar", aldus De Groot. "Altijd volle zalen, altijd enthousiast publiek, goede plaatverkoop - wie wil dat niet?"

15 september '23 ( 9:43)

SBS verplaatst eetshow Date Smakelijk naar de middag

SBS verplaatst het eet- en dateprogramma Date Smakelijk, met Georgina Verbaan en Patrick Martens, naar de middagprogrammering. Het programma was de afgelopen drie weken elke werkdag te zijn om 19.30 uur, het oude tijdstip van HLF8. Maar de laatste 25 afleveringen zullen te zien zijn in de middag, om 16.45 uur.

14 september '23 ( 8:39)

Uitzending College Tour met Esther Ouwehand te zien op NPO Start

De uitzending van het programma College Tour met Partij voor de Dieren-leider Esther Ouwehand staat sinds donderdagochtend vroeg online. Het programma, dat woensdag werd opgenomen, is te zien op streamingdienst NPO Start.

13 september '23 (12:32)

SBS verplaatst wandelshow You Never Walk Alone naar middernacht

SBS6 verplaatst de wandelcompetitie You Never Walk Alone na twee afleveringen uit de primetime programmering. De serie, waarin drie teams door Nederland wandelen, was de afgelopen twee weken op zondag om 21.30 uur te zien. De rest van de serie zal rond middernacht worden uitgezonden.

13 september '23 (11:25)

B&B Vol Liefde was een hit in tegenstelling tot Date Smakelijk, hoe kan dat?

‘B&B Vol Liefde’ is al eventjes van de buis, maar dat betekent niet dat er geen datingshows meer zijn te zien. Zo is ‘Samen Uit, Samen Thuis’, van de makers van ‘B&B Vol Liefde’ elke dinsdag op de televisie. Ook Date Smakelijk zou dit gat moeten opvullen. Toch vallen de kijkcijfers flink tegen, meldt RTL Boulevard.