Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Tom Odell even lang in Single Top 100 als Danny Vera

Door Fleur Zomer
schedule 3 min
location_on [xx]km
Tom Odell gedurende concert
Tom Odell heeft met zijn hit Another Love het record van Danny Vera geëvenaard. De Britse zanger staat nu, net als Vera met het nummer Roller Coaster, precies 193 weken in de Single Top 100, aldus samensteller GfK Dutch Charts.

Another Love staat inmiddels op plek 39 in de lijst. Vorige week was dat nog plek 47. De lichte stijging heeft mogelijk te maken met de recente optredens van Odell op Pinkpop en Pukkelpop, waar het publiek het nummer luidkeels meezong. Roller Coaster staat inmiddels niet meer in de lijst.

De bovenkant van de lijst blijft hetzelfde ten opzichte van vorige week. Peggy Gou staat met haar nummer (It Goes Like) Nanana nog steeds bovenaan. De zangeres staat inmiddels tien weken in de lijst. Libianca met People staat nog steeds op twee, Marco Schuitmaker met Engelbewaarder nog steeds op de derde plek.

Single Top 10 week 34

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, titel, o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Peggy Gou - (It Goes Like) Nanana

2. (2) Libianca - People

3. (3) Marco Schuitmaker - Engelbewaarder

4. (5) Dua Lipa - Dance The Night

5. (4) Kriss Kross Amsterdam feat. Sofía Reyes & Tinie Tempah - How You Samba

6. (6) Billie Eilish - What Was I Made For?

7. (7) Dave & Central Cee - Sprinter

8. (8) Olivia Rodrigo - Vampire

9. (9) Loreen - Tattoo

10. (49) cassö, RAYE, D-Block Europe - Prada

Door: ANP

21 juni '24 (10:49)

Talpa Radio en Rob van Sommeren in gesprek over conflict Radio 10-dj

Rob van Someren en zijn werkgever Talpa Radio zijn met elkaar in gesprek over het conflict rond het contract van de Radio 10-dj. De partijen hebben nog geen overeenstemming bereikt, zegt de advocaat van Van Someren tegen het ANP. Ze moeten uiterlijk maandag aan de rechter laten weten of ze samen tot een oplossing zijn gekomen.

21 juni '24 ( 8:50)

In augustus nieuwe animatiefilm van Freek de Jonge te zien

Freek de Jonge heeft opnieuw een animatiefilm laten maken die gebaseerd is op een van zijn theatervoorstellingen. De korte film gaat op 30 augustus, op de 80e verjaardag van de cabaretier, in première in filmmuseum Eye.

20 juni '24 ( 9:08)

Opnames verfilming Joe Speedboot stilgelegd door gebroken arm hoofdrolspeler

De opnames van de verfilming van de roman Joe Speedboot van Tommy Wieringa zijn tijdelijk stilgelegd omdat hoofdrolspeler Daan Buringa zijn arm heeft gebroken. Dat bevestigt producent Frank Hoeve van Baldr Film na berichtgeving van de Volkskrant.

19 juni '24 (15:20)

Diggy Dex neemt stap terug en verplaatst release album en tournee

Diggy Dex heeft "symptomen van overspannenheid" en neemt daarom een rustpauze. Om die reden verplaatst de rapper en zanger de release zijn aankomende album en tournee, deelt hij op Instagram.

19 juni '24 (15:16)

Habbo Hotel keert terug

Kun jij je het Habbo Hotel nog herinneren? Dan is er goed nieuws! Een game-ontwikkelaar maakt een nieuwe versie van de populaire game, gebaseerd op de variant uit 2005. Zo beleef jij jouw jeugd weer helemaal opnieuw, meldt Metro Nieuws.

18 juni '24 ( 9:03)

Opnames Château Promenade zijn begonnen

De opnames van het vervolg op Promenade zijn van start gegaan. De nieuwe reeks heet Château Promenade. Dat meldde Diederik Ebbinge maandag op X. "De kop is eraf", schrijft hij bij een foto van Henry van Loon op de set.

18 juni '24 ( 8:37)

Musical Soldaat van Oranje stopt in huidige vorm

De musical Soldaat van Oranje stopt in de huidige vorm. De voorstelling zal worden vernieuwd en wordt op 14 juli voorlopig voor het laatst opgevoerd in de TheaterHangaar in Katwijk.

17 juni '24 (12:36)

Netflix begonnen met opnames van Bad Boa's met Jandino Asporaat

In Rotterdam is gestart met de opnames van de film Bad Boa's met Jandino Asporaat en Werner Kolf in de hoofdrollen. Dat is maandag bekendgemaakt namens Netflix, waar de komedie naar verwachting volgend jaar te zien zal zijn.

17 juni '24 ( 8:58)

Producent serie Máxima zoekt prinsesjes voor tweede seizoen

Producent Millstreet Films zoekt actrices voor de rollen van de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane voor het tweede seizoen van de Videolandserie Máxima. De opnames starten in oktober.

14 juni '24 (11:28)

Drie jaar cel geëist in zedenzaak tegen Ali B

In de zedenzaak tegen Ali B heeft het Openbaar Ministerie vrijdag een celstraf van drie jaar tegen de rapper geëist. De 42-jarige artiest wordt verdacht van vier zedenfeiten met drie vrouwen, onder wie een ex-kandidaat van The Voice of Holland en zangeres Ellen ten Damme.