Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Gedurende show in VS valt microfoon Beyoncé uit

Door Fleur Zomer
schedule 1 min
location_on [xx]km
Beyonce tijdens premiere lion king
Het concert dat Beyoncé donderdag in de Amerikaanse stad Glendale heeft gegeven is niet volledig vlekkeloos verlopen. De microfoon van de 41-jarige zangeres viel uit tijdens haar optreden. Later viel ook nog het hele geluid van de show weg, is te zien op beelden die online circuleren.

De artieste zong haar nummer Alien Superstar toen het misging met haar microfoon. Toen later het geluid uitviel gingen Beyoncé en haar team nog even door met optreden, tot zij uiteindelijk van het podium verdwenen. Na tien minuten keerde de zangeres terug en maakte ze haar show af zonder verdere geluidsproblemen.

Beyoncé stond in juni met haar Renaissance Tour ook in Nederland. Zij gaf twee shows in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Door: ANP

22 oktober '24 (14:18)

Eventuele terugkeer Rick Engelkes bij musical Willem van Oranje onwaarschijnlijk

De wond is bij Rick Engelkes nog te vers om te kunnen spreken over een eventuele terugkeer bij de musical Willem van Oranje, die hij eerst zelf opzette maar waar hij later afstand van nam na "een wezenlijk verschil van inzicht" met zijn zakenpartner. Maar "zeg nooit nooit", reageert de producent en acteur tegen het ANP.

22 oktober '24 ( 9:45)

Thomas Acda komt met sinterklaasboek: Sint zit vast

Thomas Acda heeft een sinterklaasboek geschreven. Het boek heeft de titel Sint zit vast en is geïllustreerd door Aaron Dijkstra. "Ik heb al heel wat geschreven in mijn leven", aldus de zanger. "Heel veel liedjes. Maar een sinterklaasverhaal schrijven, is toch heel andere koek. Je schrijft het voor jonge kinderen die gegrepen moeten worden door het verhaal."

22 oktober '24 ( 9:15)

Royce de Vries doet niet snel mee aan spelshow: "niet heel goed te verenigen" met werk advocaat

Royce de Vries zal niet snel meedoen aan een spelletjesprogramma. In het programma Mischa! op NPO Radio 1 vertelt De Vries dinsdag dat hij deelname daaraan "niet heel goed te verenigen" vindt met zijn werk als advocaat. Een rolletje in een sinterklaasfilm, zoals hij al jaren doet, kan wel, zegt hij.

22 oktober '24 ( 8:51)

Zonder Liesbeth List was Albert Verlinde niet als theaterproducent gestart

Albert Verlinde kijkt met veel trots terug op zijn carrière als theaterproducent. Hij zit inmiddels al 25 jaar in het vak, maar een pensioen zit er voorlopig nog niet in. "Op het moment dat ik het echt niet meer leuk vind dan stop ik ermee. Maar daar ben ik nu nog niet", zegt hij tegen het ANP.

22 oktober '24 ( 8:44)

Adriaan van Dis trots op Margriet als invaller voor Zomergasten

Adriaan van Dis is trots op Margriet van der Linden, die maandagavond de Sonja Barend Award won voor haar gesprek in Zomergasten. Eigenlijk zou Van Dis de reeks televisie-interviews doen, maar om gezondheidsredenen kon dat niet doorgaan. Van der Linden nam daarom het gesprek met mensenrechtenadvocaat Liesbeth Zegveld over.

22 oktober '24 ( 8:43)

Na geven winnend interview wist van der Linden dat het goed was

Margriet van der Linden wist na haar interview met mensenrechtenadvocaat Liesbeth Zegveld voor het programma Zomergasten dat het een goed gesprek was. Maandagavond won Van der Linden de Sonja Barend Award, de prijs voor het beste interview van het afgelopen televisieseizoen.

22 oktober '24 ( 8:40)

Loiza Lamers vindt krijgen van kinderen "heel ingewikkeld" onderwerp

Model en presentatrice Loiza Lamers denkt wel eens aan het krijgen van kinderen, maar het is ook een "heel ingewikkeld" onderwerp. Dat vertelde de 29-jarige maandag in De Perstribune op NPO Radio 1.

21 oktober '24 (11:09)

Adoptiekinderen aan verkeerde biologische ouders gekoppeld in Spoorloos

Dat er jaren geleden adoptiekinderen door het programma Spoorloos aan de verkeerde biologische ouders zijn gekoppeld, "blijft heel pijnlijk". Dat zegt Joris Linssen, een van de nieuwe presentatoren van het programma, zondag in een interview met De Telegraaf. Hij zegt ook dat zulke fouten dankzij DNA-onderzoek tegenwoordig niet meer gemaakt kunnen worden.

21 oktober '24 ( 9:50)

Martin Garrix sleept prijs Populairste DJ voor vijfde keer in de wacht

Martin Garrix is zaterdag in Amsterdam door het prestigieuze Britse magazine DJ Mag uitgeroepen tot de populairste dj ter wereld. De Nederlander pakt de titel voor de vijfde keer en evenaart daarmee het record van collega Armin van Buuren. De dj kreeg de prijs ook uit handen van Van Buuren.

21 oktober '24 ( 9:40)

Glazen kunstwerk Frans Bauer ter ere van 53e optreden Ahoy

Frans Bauer is zaterdagavond in Rotterdam Ahoy geëerd voor het feit dat hij er als eerste artiest 53 keer met een eigen show op het podium heeft gestaan. Speciaal voor de gelegenheid maakte kunstenaar Jane Machwirth een portret van glas. De plaquette krijgt een plek bij de artiesteningang van Ahoy, naast het borstbeeld van Lee Towers.