Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Landal Wirfttal wil jongeren aanspreken met nieuwe chillzone

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 2 min
location_on [xx]km
Landal Wirfttal wil jongeren aanspreken met nieuwe chillzone
Het blijft voor veel vakantieparken lastig om de doelgroep tieners te blijven boeien met een aantrekkelijk entertainmentaanbod. Op Landal Wirfttal is recent een nieuwe chillzone ingericht voor deze doelgroep. Met verschillende activiteiten met een gaming lijkt deze zone goed aan te slaan bij de doelgroep. De zone heet NXT-LVL en trekt veel jongeren aan. Dit meldt Pretwerk. 

Binnen het concept op Landal Wirftall is gekozen uit vier interactieve games:

  • Interactieve Fun Wand: ballen gooien of gewoon met je hand tegen een wand waarop dan allerlei leuke interacties plaatsvinden
  • Interactive Fun Vloer: loop, stamp, beweeg met je voeten, of beweeg met je handen over de vloer waarop dan allerlei leuke interacties plaatsvinden
  • Interactieve Klimwand: volg verschillende klim routes maar bedenk vooraf hoe je deze het gunstigst kan afleggen.
  • Interactieve Kleur en Scan Wand: kies een kleurplaat en vul deze met je kleurpotloden of kleurstiften, zet je naam er op en scan deze eigen plaat waarna deze automatisch in het bijbehorende spel zal worden geprojecteerd en bij het aanraken vanzelf zal gaan bewegen en tot leven komt in de Game op de wand.

Op Landal Wirfftal is er voor gekozen om de chillzone gratis toegankelijk te maken voor parkgasten. Het is daarmee een service de totaalbeleving in entertainment en vermaak op het park ondersteunt. De chillzone gaat officieel op 1 april open, maar jongeren kunnen er nu al wel terecht. 

Door: Nationale Recreatiegids

21 juni '24 (12:48)

Alle bezwaren tegen Roompot-vakantiepark Veessen ongegrond verklaard

Alle 22 bezwaren tegen de komst van het vakantiepark bij Veessen zijn ongegrond verklaard. Volgens Rijkswaterstaat is de bouw ervan niet in strijd met de strengere regels voor buitendijkse bebouwing. Renovatie van bestaande bouw is namelijk toegestaan en Roompot doet een beroep op deze uitzondering. Dit meldt Rivierverhalen.

20 juni '24 (10:58)

Gemeente voert handhavingscontrole uit op Villapark Panjevaart

Villapark Panjevaart wordt de afgelopen jaren niet meer recreatief gebruikt, maar voor huisvesting van arbeidsmigranten. De gemeente Halderberge voerde deze week een handhavingscontrole uit om vast te stellen wie er op het Villapark verblijven en waar. Dit meldt de gemeente. 

19 juni '24 (14:24)

EuroParcs start met bouw Enkhuizerzand: dit gaat er allemaal gebeuren

Een langlopend project in de gemeente Enkhuizen wordt nu ingekleurd. De afgelopen maanden is vakantieparkexploitant EuroParcs druk bezig geweest om een deel van het Enkhuizerzand klaar te stomen voor de bouw van een vakantiepark. Daar komen in totaal 126 vakantiewoningen te staan. Ook wordt het recreatiegebied op de schop genomen, melden gemeente Enkhuizen en Ons Westfriesland.

19 juni '24 (11:42)

Bungaloweigenaar moet zonnepanelen van dak vakantiehuis verwijderen

De rechtbank in Noord-Holland heeft bepaald dat de eigenaar van een bungalow op vakantiepark ‘t Geestemerambacht in Schoorldam de zonnepanelen op het dak moet verwijderen. Dit zou in strijd zijn met de erfpachtvoorwaarden, meldt Solar Magazine.

18 juni '24 (14:19)

Provincie Zeeland vraagt Roompot af te zien van verhuizing

De provincie Zeeland roept Roompot Vakantieparken op af te zien van de voorgenomen verhuizing van het hoofdkantoor van Goes naar Amsterdam. Gedeputeerde Staten wijzen onder meer op de gevolgen voor het personeel als het recreatiebedrijf de verhuizing doorzet.

18 juni '24 (10:13)

Camping in Ermelo eerste in Nederland met predicaat hofleverancier

Bakkers en bloemisten gingen deze onderneming al voor. Nu kan een camping in Ermelo zich ook achter deze bedrijven scharen. Camping De Paalberg heeft als eerste en momenteel ook enige camping de onderscheiding als hofleverancier ontvangen. “Het is alsof we de Champions League hebben gewonnen.” Dat meldt RTL Nieuws.

18 juni '24 ( 9:48)

NVM: run op vakantiewoningen nam af in 2023

Vorig jaar zijn er een derde minder vakantiewoningen verkocht dan in 2022. Daarmee zijn de aantallen lager dan in de topjaren 2021 en 2022. Dit blijkt uit het onderzoeksrapport ‘De Nederlandse markt voor recreatiewoningen, 2023’ van NVM. Wel is de gemiddelde prijs voor een vakantiewoningen licht gestegen in vergelijking met 2022. In 2023 betaalde je gemiddeld 228.000 euro voor een vakantiewoning. Dat meldt NVM.

17 juni '24 (11:28)

Vermoedelijke brandstichting op vakantiepark Hooge Mierde

Afgelopen zaterdagavond woedde er een brand in twee chalets op vakantiepark Zwartven aan de Park Zwartven in Hooge Mierde. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken. Er waren geen mensen in de chalets doen de brand uitbrak, meldt 112Brabant.

14 juni '24 (12:51)

Plekje op camping Prinsenmeer kan worden geboekt, maar is nog wel even dicht (dus doe het niet)

Na maanden heeft de nieuwe exploitant van Camping Prinsenmeer in Ommel een vergunning aangevraagd. Dat laat de gemeente Asten weten, meldt Omroep Brabant. De nieuwe uitbater nam de camping over van televisiebekendheid Peter Gillis. Ondanks dat deze nog enige maanden gesloten blijft, kan je nog steeds een vakantie boeken via de website.

14 juni '24 ( 8:54)

Roompot betaalde 1,4 miljoen euro te weinig toeristenbelasting

Roompot moet aan de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland 1,4 miljoen euro extra toeristenbelasting betalen voor de jaren 2019 tot en met 2022. Het vakantiepark had in die periode te weinig afgedragen aan de gemeente.