Welkom bij Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen! Ontdek de Perfecte Mix van Natuur en Ontspanning!

Door Recreatiepark De Koornmolen
4 min
Op zoek naar een idyllische plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Recreatiepark de Koornmolen, gelegen in het betoverende Zevenhuizen, biedt de perfecte balans tussen rust, natuur en recreatie. Hier is elke dag een avontuur en elke nacht een verademing.

🌳 Natuurlijke Pracht:

Verscholen in het groen van natuurgebied de Rottemeren, is De Koornmolen een oase van rust. Word wakker te midden van fluitende vogels en ontdek de schoonheid van de omringende natuur. Geniet van ruime kampeerplaatsen, moderne bungalows en de schoonheid van de natuur.

🚴‍♂️ Actief en Ontspannen:

Of je nu een liefhebber bent van fietsen, wandelen, varen of gewoon wilt ontspannen, hier vind je alles wat je zoekt. Ontdek de uitgestrekte fietspaden rond de Rottemeren, huur een boot voor een dagje op het water, of geniet gewoon van een luie middag aan de waterkant.

🏡 Accommodaties voor Elk Avontuur:

Of je nu kiest voor een gezellige kampeerplaats, een comfortabele bungalow of een luxe wellnessoptie, De Koornmolen heeft de perfecte accommodatie voor jouw behoeften. Moderne voorzieningen, omringd door de natuur, maken jouw verblijf onvergetelijk.

🎉 Animatie en Vertier:

Voor gezinnen biedt De Koornmolen een uitgebreid animatieprogramma. De kinderen kunnen deelnemen aan spannende activiteiten, terwijl ouders ontspannen in de recreatieruimte. Thema-avonden, sportevenementen en gezelligheid rond het kampvuur zorgen voor een bruisende sfeer.

🛒 Lokale Smaakbeleving:

Ontdek de lokale smaken in het nabijgelegen Zevenhuizen. Proef heerlijke streekproducten, geniet van gezellige restaurants en maak kennis met de gastvrijheid van de lokale bevolking.

📞 Plan Jouw Verblijf:

Wil je de magie van De Koornmolen zelf ervaren? Neem contact op via 0180-631654 of bezoek onze website www.koornmolen.nl voor meer informatie en boekingen. Laat ons jouw toegangspoort tot rust en avontuur zijn!

🌟 Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen:

Waar Natuur en Ontspanning Samenkomen!