Natuurmonumenten gaat samenwerken met IT-bedrijf ARP

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Afgelopen week tekende het IT-bedrijf ARP een samenwerkingsovereenkomst met Natuurmonumenten. Het bedrijf uit Maastricht heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met de samenwerking wil ARP een bijdrage leveren aan de biodiversiteit en duurzaamheid in Nederland en ook in de bewustwording van haar medewerkers. Dit meldt Natuurmonumenten.

ARP geeft al haar collega’s een lidmaatschap van Vereniging Natuurmonumenten cadeau, waardoor zij actief op de hoogte worden gebracht van alle natuurontwikkeling en behoud van erfgoed in de Nederlandse Natuurmonumenten gebieden. De medewerkers van ARP kunnen vanaf dat moment gebruik maken van alle ledenvoordelen van de vereniging.

Jaarprogramma

Daarnaast organiseert Natuurmonumenten op de Sint-Pietersberg een speciaal op maat gemaakt jaarprogramma voor het IT-bedrijf. Van natuurwerkdagen, waar ze actief de handen uit de mouwen steken in het natuurbeheer, prachtige excursies over de historie en natuurontwikkeling op de Sint-Pietersberg, tot gezinsactiviteiten voor de allerkleinsten en een winterwandeling met hapjes als eindejaarsuitje.

Door:Nationale Recreatiegids