De verbinding tussen mens en natuur staat centraal in deze tentoonstelling

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Op de campus van de WUR (Wageningen University & Research) wordt binnenkort een tentoonstelling gespeeld over de verbondenheid van onze wereld. In Everything is Connected staat de connectie centraal tussen de onderdelen in ons leven waarvan we soms denken dat ze gescheiden zijn. Dit meldt De Gelderlander. 

Totaalaanpak 

Een performer, een danser en een muzikant brengen hun visie tot leven in het kader van eiwittransitie-onderzoek dat op Wageningen plaatsvindt. Onderzoekers in dit veld denken na over een duurzamer voedselsysteem waarbij verschillende schakels in de voedselketen hun milieugebruik moeten aanpassen. Deze aanpak leidt de onderzoekers langs technologie, landbouw en voeding maar ook langs de economie en culturele opvattingen van grondgebruik. Hiermee willen de makers laten zien dat dit soort kwesties louter zijn op te lossen met een totaalaanpak. Alles is immers verbonden.

Info 

De artiesten Kluizenaar en vrienden brengen met een humoristische kijk op de wereld de uitdagingen van vroeger, nu en morgen in kaart. De tentoonstelling vindt plaats in de openlucht. Bezoekers krijgen het advies om zich te kleden naar de weersverwachting. De voorstelling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Meer infor over kaartjes en tijdstippen zijn te vinden op de website van de WUR. 

Door: Nationale Recreatiegids