Wie mag zich straks de leukste jachthaven voor honden noemen?

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Voor de derde keer organiseert de website Hondenaanboord.nl de verkiezing De leukste jachthaven voor honden. Tot en met 30 september kunnen mensen jachthavens aanmelden en beoordelen op hondvriendelijkheid via een beoordelingsformulier op de website. Dit meldt Watersport-TV.
Jachthavens kunnen onder meer beoordeeld worden op zaken als toegankelijkheid voor honden, welke faciliteiten er voor ze zijn, en hoe het met de veiligheid voor honden in de jachthaven is gesteld. Ook kan er een oordeel worden geveld over de hoe gastvrij het personeel is richting honden (en hun baasjes). 
 

Een op de drie heeft een viervoeter aan boord

 
Volgens Watersport-TV heeft een op de drie pleziervaartuigen een of meerdere honden aan boord, en worden dat er steeds meer. Het thema viervoeters en jachthavens leeft dus bij velen. Het beoordelingsformulier voor de verkiezing staat inmiddels online op de website van Honden aan boord, en kan tot en met 30 september worden ingevuld. Daarna worden de tien jachthavens met de hoogste score genomineerd. Vervolgens vindt van 1 oktober tot en met 30 november de finale stemronde plaats. Op 1 december weten we wie de "De leukste jachthaven voor honden" Award 2019 mee naar huis mag nemen. Wordt vervolgd!
 
Door: Nationale Recreatiegids