Koninklijke Visio gaat Blue Monday hardlopend te lijf

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Volgende week maandag is het Blue Monday, de dag die internationaal geldt als de meest deprimerende van het jaar. Koninklijke Visio in Den Haag, het expertisecentrum voor blinden en slechtzienden, laat het er niet bij zitten en organiseert die dag een Fun Run en Walk. Dit meldt Koninklijke Visio.

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met MIND, een organisatie die als doel heeft om samen psychische gezondheid te verbeteren, en met Running Blind, een stichting die ten doel heeft gezond bewegen mogelijk te maken voor mensen met een visuele beperking.

Tijdens de Fun Run en Walk kunnen deelnemers kennismaken met met wandelen, Nordic Walking of hardlopen en ervaren om dit samen met een buddy te doen. Aansluitend er een gezonde borrel. Meer informatie over het evenement is te vinden op visio.org. Zowel slechtziende mensen als mensen die graag als buddy willen meelopen zijn welkom. Aanmelden is verplicht, en kan via denhaag@visio.org of 088-585 9200. Het evenement wordt in vergelijkbare vorm ook op andere plekken in Nederland georganiseerd, kijk hiervoor op de website van MIND

Door: redactie Nationale Recreatiegids