LPVINYL is gestart met de nominatieronde voor Platenzaak van het Jaar

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De nominatieronde verkiezing Platenzaak van het Jaar is gestart. Het is de tiende keer dat LPVINYL de verkiezing organiseert. Dit meldt Entertainment Business. 

Om manipulatie te voorkomen heeft ook de Platenzaak van het Jaar de regels voor het stemmen aangescherpt. Consumenten kunnen hun drie favoriete platenzaken wederom via een mail doorgeven, maar daar moet dit jaar wel een toelichting bij. Alleen dan tellen de inzendingen voor 2022 mee. Dit wordt gedaan om fraude te voorkomen. 

Promoten

LPVINYL raadt retailers aan om de verkiezing bekend te maken door de pagina met de nieuwe regels op hun socials te delen. Iedere consument mag maar één keer stemmen. Dat kan dit jaar tot en met maandag 26 december 18.00 uur door een mail te sturen naar platenzaak2022@lpvinyl.nl.

De winnaar in 2021 was Vinylparadijs te Geesteren. Eigenaar Bart Haselbekke won Platenzaak van het Jaar voor de derde keer. De top vijf werd gecomplementeerd met Variaworld Deventer, Wim’s Muziekkelder, Walk-in Zutphen en Bob’s vinyl Aarle Rix.

Door: Nationale Recreatiegids