Outstanding opent nieuwe showroom

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Outstanding is verhuisd naar een gloednieuwe locatie in Barneveld. Nieuw maar niet onbekend: de locatie bevindt zich pal naast het magazijn van Outstanding. Bij deze verhuizing hoort ook een nieuwe showroom. Dit meldt Recreatief Totaal. 

De leverancier van safaritenten heeft niet stilgezeten. Vorig jaar heeft het bedrijf  de Ranger Lodge en Safaritent Fellow gelanceerd. De nieuwe showroom zorgt voor een betere beleving van de safaritenten en lodges. Bijna alles wat het bedrijf aanbiedt is aanwezig in de showroom. Klanten krijgen er het echte ‘glamping-gevoel’ en een goed beeld van het product dat zij mogelijk willen aanschaffen. 

Nieuw model

Daarnaast werd er ook een nieuw model tent gepresenteerd. Bij de geïnnoveerde Thermotent heeft Outstanding rekening gehouden met 3 pijlers: isolatie, tentbeleving en prijs-kwaliteitverhouding, aldus de woordvoerder. Waarbij de oude Thermotent van Outstanding niet het echte tentgevoel uitstraalde door de houten panelen, is dit bij het vernieuwde model wel het geval. De buitentent is gemaakt van PVC met een canvas look en structuur.

Door: Nationale Recreatiegids