TOP-Recreatie en TeamAnimation bundelen krachten als TOP Animation

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De recreatiebedrijven TOP-Recreatie en TeamAnimation gaan samen verder als een bedrijf. Onder de naam TOP Animation zal het bedrijf zich richten op het verbeteren van het aanbod van recreatiewerk in zowel Nederland als Frankrijk. Dit meldt RekreaVakkrant. 

Door het samengaan van de twee bedrijven, wordt het nieuwe bedrijf actief in zowel Frankrijk als Nederland. Waar TeamAnimation al jarenlang actief was in Frankrijk, werd TOP-Recreatie in 25 jaar een grote speler op de Nederlandse markt. De fusie komt volgens de woordvoerder vooral voort uit de visies van de twee bedrijven, die erg op elkaar aansluiten. Samen verdergaan voelde voor hen als een logische stap. 

Het nieuwe bedrijf zal zich gaan inzetten om de diensten die worden aangeboden te verbeteren. Het doel ligt volgens de woordvoerder niet bij het groeien, maar bij het innoveren. TOP Animation zal zich in gaan zetten om nieuwe, creatieve manieren te vinden om diensten aan te blijven bieden. Daarnaast zal er een app worden ontwikkeld die daarbij gaat helpen, aldus de woordvoerder. 

Door: Nationale Recreatiegids