Vakantiepark Het Wylde Pad van De Huismuts gaat in de verkoop

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Rachel van Sas (@dehuismuts), haar man Willem van Sas en compagnon Martijn van Manschot zetten het populaire vakantiepark Het Wylde Pad te koop. Het park dat in Twijzelerheide staat werd bekend op social media en op tv. Afgelopen zomer haalden de ondernemers nog 300.000 euro op met een crowdfundingactie om hun park af te maken. Tweehonderd mensen investeerden erin. Dit melden de Leeuwarder Courant en Rachel van Sas.

De reden voor de verkoop is de burn-out van Van Manschot. Hij is volgens Rachel van Sas de helft van het bedrijf en door hun andere werkzaamheden kunnen de Van Sassen niet fulltime op het vakantiepark, dat natuurhuisjes en tiny houses verhuurt, aanwezig zijn. “We hebben met ongelofelijk veel plezier Het Wylde Pad opgezet. Van het bedenken van het concept tot de inrichting, de events en het verwelkomen van alle duizenden wylde ones het afgelopen jaar! We konden al onze creativiteit hier kwijt. Nu dragen we met trots het stokje over”, schrijft Van Sas op haar instagrampagina. De geplande events gaan de komende tijd gewoon door.

Crowdfunders Het Wylde Pad

Zo’n twee weken geleden hebben de investeerders al een e-mail ontvangen met de melding dat het park in de verkoop gaat. Zij krijgen hun geld terug.

Door: Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky