Gronings bedrijf nieuwe speler in waterrecreatie en e-commerce

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Een Gronings bedrijf uit Farmsum genaamd Delfparts probeert zich te mengen in de opkomende watersportmarkt van het noorden. Het bedrijf hoopt vooral te groeien op het gebied van e-commerce, waarbij een breed online assortiment een grote rol speelt. Dit meldt de Groninger Internet Courant. 

E-commerce

Een woordvoerder van het bedrijf legt uit welke sleutelrol weggelegd is voor een overzichtelijke website. E-commerce is een belangrijke sector anno 2022. Om de site goed vindbaar te maken heeft Delfparts een team van ICT-specialisten in dienst genomen. Door nu ook uit te breiden met watersportartikelen hoopt de directie hiermee een grote slag te slaan.

Vooruitzicht 

Delfparts heeft een zeer duidelijke doelstelling; doorgroeien naar 1 miljoen producten op de website. Het gaat daarbij niet alleen om watersportartikelen maar ook om waren in de auto-, industrie-, landbouw- en scheepvaartsector. De coronacrisis en de verslechterende economische vooruitzichten maken dat het bedrijf grote uitdagingen staat te wachten. Toch laten oplopende bezoekersaantallen zien dat er hoop is voor watersport in het noorden.

Door: Nationale Recreatiegids