Na relatiebreuk Linda de Mol ziet haar blad LINDA. af van scheidingseditie

Door Redactie Nationale recreatiegids
4 min
Het thema van de voorjaarseditie van het blad LINDA. wordt nog snel veranderd vanwege de rel rond The Voice. Dat heeft een woordvoerder van het blad woensdag gemeld. De editie die op 16 februari in de winkels moet liggen, had oorspronkelijk als thema 'gelukkig gescheiden'.

"We vinden dit onderwerp niet gepast nu Linda net haar relatie verbroken heeft", aldus hoofdredacteur Karin Swerink. "Omdat we altijd ver vooruitwerken, hebben we net een paar dagen voor de deadline met een ander thema kunnen wisselen. Hoe we het verder gaan doen de komende edities dat weten we nog niet, dat gaan we nu bekijken." Het is nog niet bekend wat het nieuwe thema wordt.

Seksueel wangedrag 

Linda de Mol kondigde afgelopen maandag aan dat zij de relatie met haar vriend Jeroen Rietbergen heeft verbroken. Zij besloot hiertoe nadat hij had toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel wangedrag tijdens zijn werkzaamheden voor The Voice of Holland. RTL heeft na de onthullingen het programma per direct van de buis gehaald.

Blij van spannende series 

Linda de Mol heeft al haar werkzaamheden neergelegd. Het is nog niet duidelijk of zij een rol speelt in de productie van het blad van maart, laat een woordvoerder weten. De nieuwe editie van de LINDA. lag dinsdag bij abonnees op de mat. Hierin vertelde Linda nog hoe blij zij werd van het kijken van spannende series met haar Jeroen.

BNNVARA-programma BOOS

RTL en producent ITV hebben een onderzoek ingesteld naar seksueel wangedrag bij The Voice. Producent John de Mol, de broer van Linda die het programma ooit bedacht, heeft nog geen reactie gegeven. De zaak kwam aan het rollen door uitgebreid onderzoek van het BNNVARA-programma BOOS van Tim Hofman.

Door: ANP