Festivalorganisator Matrixx nieuw 'lid' van Snollebollekes

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Festivalorganisator Matrixx neemt het aandeel dat opgestapt Snollebollekes-lid Maurice Huismans (DJ Maurice) had in de Brabantse feestact van hem over. Huismans heeft zijn belang aan de Nijmeegse organisator van festivals als Dreamfields en Emporium verkocht.

Door de overname van het aandeel van Maurice maakt Matrixx nu deel uit van de feestact. Zij willen de groep graag "doorontwikkelen", laat eigenaar David Brons maandag weten in een persbericht. "De jaarlijkse GelreDome-concerten zijn daar een onderdeel van. Daarnaast hebben wij het festival Total Loss met Snollebollekes op Aquabest in de steigers staan. Helaas moest dit weekendfestival voor 70.000 bezoekers door corona begin september verplaatst worden naar 2022."

De Snollebollekes is acht jaar geleden opgericht door DJ Maurice, producent Jurjen Gofers, muziekuitgever Adrie van den Berk en frontman Rob Kemps. Vorige week werd bekend dat Maurice uit de groep stapte om zich meer te kunnen focussen op zijn artiestenbureau. "Snollebollekes is de afgelopen jaren zo hard gegroeid dat het grootste deel van mijn tijd eraan op ging. Nu heb ik weer alle tijd om mijn overige artiesten te begeleiden en nieuwe acts te ontwikkelen in de feestmuziek."

Door: ANP