Limburg start inspiratieplatform voor toeristische ondernemers

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Speciaal voor toeristische ondernemers in Limburg die hard getroffen zijn door de coronacrisis is vorige week het inspiratieplatform inspirerendlimburg.nl gelanceerd. Op het nieuwe platform wordt deze ondernemers een podium geboden om andere ondernemers te inspireren. Het platform is een initiatief van de Limburgse Werkgevers Vereniging, Chapeau Magazine en Soapbox en wordt ondersteund door Provincie Limburg. Dit meldt de provincie Limburg.
Op inspirerendlimburg.nl laten ondernemers zien hoe ze op creatieve of innovatieve wijze nieuwe stappen zetten om de crisis het hoofd te bieden en met nieuw elan hun bedrijf voort te zetten. Ondernemers die zichzelf opnieuw uitvinden, innovaties doorvoeren, creatief met marketing om gaan, nieuwe producten introduceren, noem het maar op. Welke innovaties hebben bedrijven doorgevoerd en hoe proberen ze de gastbeleving overeind te houden nu ze ook handhavend moeten optreden? Via de website inspirerendlimburg.nl en LinkedIn, Facebook en Instagram worden ideeën gedeeld.
 

Ondernemers enthousiast over inspirerendlimburg.nl

 
De eerste ondernemers die hun verhaal deelden zijn positief over het project. Je vindt de verhalen van Camille Oostwegel (Oostwegel Collection), Jean Gelissen jr. (Toverland), Luc van Engelen (FunBeach) en Bastiaan Klomp (Thermae 2000) op inspirerendlimburg.nl
 
Door: Nationale Recreatiegids