Overijssel komt met geldprijs voor groene ondernemers

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
De provincie Overijssel daagt haar ondernemers uit om met ideeën en initiatieven te komen die zowel goed zijn voor het bedrijfsleven als voor de Overijsselse natuur. Er worden groene initiatieven gezocht in de vrijetijdseconomie, agrarische sector en op bedrijventerreinen. De drie beste ideeën per sector krijgen 10.000 euro en de benodigde publiciteit. Dit meldt de provincie Overijssel.
Het initiatief voor de Ereprijs 2020 is vorige week gelanceerd tijdens het BiodiFestival, een evenement waarbij biodiversiteit van de natuur in de provincie Overijssel centraal staan. 
 

Inschrijving opengesteld

 
De inschrijving voor de Ereprijs 2020 is inmiddels opengesteld. Iedere groene ondernemer die een kansrijk initiatief wil aanmelden kan dat doen via natuurvoorelkaar.nl/actie/ereprijs. Alle inzenders krijgen de mogelijkheid tot een adviesgesprek om hun initiatief verder te brengen. De inschrijvingstermijn sluit op 1 maart 2020.
 

Natuur voor Elkaar

 
Het BiodiFestival en de Ereprijs zijn onderdeel van Natuur voor Elkaar. Dit is het programma waarmee provincie en maatschappelijke partners samen werken aan het beleven, benutten en beschermen van de natuur in Overijssel.
 
Door: Nationale Recreatiegids