Recreatie Vakbeurs in Hardenberg wordt anders dan voorgaande jaren

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
De Recreatie Vakbeurs, dit jaar van 26 tot en met 28 november in Hardenberg, gaat een aantal veranderingen doorvoeren. Zo zal er meer aandacht komen voor outdoor living, eten en drinken. Dit meldt Pretwerk.
De beursplattegrond van de achttiende editie van de Recreatie Vakbeurs zal er anders uit komen te zien. Zo zal Happy Camping sneuvelen en plaats maken voor een stijlstudio in hal 1. Daar zal straks ook Outdoor Living, waar zaken als sauna, wellness, terrasmeubilair, barbecues en kachels onder vallen, terug te vinden zijn. Hal 2 zal het terrein blijven van het thema Zwembad & Water, maar nu in combinatie Tuin & Park. In hal 3, 4, 5 en 6 zijn er slechts kleine verschuivingen. 
 

Entertainment Experience Centre

 
Momenteel wordt er gekeken of er in hal 7 een Entertainment Experience Centre gerealiseerd kan worden. Wat dit 'belevingsgedeelte' precies inhoud meldt Pretwerk niet. In hal 8 zal er in in ieder geval beleving zijn in de vorm van een festival waarbij de nadruk ligt op eten en drinken. Het is voor het eerst dat Food & Beverage een hele hal tot zijn beschikking krijgt. Tot slot zullen de openingstijden straks anders zijn: van 10.00 tot 18.00 uur; eerder was dit van 12.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over de Recreatie Vakbeurs is te vinden op de website van het evenement.