Recron en Facet gaan nauwer samenwerken

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
De Vereniging van Recreatieondernemers Nederland (Recron) en het architecten- en adviseursbureau Facet gaan nauwer met elkaar samenwerken. Afgelopen vrijdag tekenden ze daarvoor de samenwerkingsovereenkomst Recron Kennispartners. Dit meldt Recron.

Met het nieuwe samenwerkingsverband wil Recron actiever kennis en deskundigheid gaan delen met haar leden, wat het ondernemerschap in de recreatiesector weer ten goede moet komen. Algemeen Secretaris van Recron, Martin Maassen, over het nieuwe verbond: "Bij Recron is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar in deze groep zit ook veel inhoudelijke kennis en deskundigheid waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen." In de praktijk betekent het Recron Kennispartnerschap dat er vooral actiever kennis zal worden gedeeld, onder andere bij regionale en landelijke kennisbijeenkomsten.

Ook Facet, dat kantoor houdt in het Gelderse Gaanderen en zichzelf omschrijft als 'ruimtedenkers in recreatie', is blij met de nieuwe samenwerking, zo vertelt directeur Johan Drenth: "Wij zijn al lang Top Adviseur bij Recron en zeer betrokken bij de recreatiesector. Maar met deze nieuwe samenwerkingsovereenkomst als Recron Kennispartner kunnen wij onze deskundigheid en inhoudelijke kennis nog veel beter en vooral breder delen. Wij zien deze samenwerking dan ook als een verrijking voor de Recron-leden en de gehele recreatiesector."

Door: redactie Nationale Recreatiegids