Rihanna trapt Europese tour af in ArenA

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
AMSTERDAM - Met een concert in de Amsterdam ArenA begint Rihanna zaterdag 11 juni aan het Europese deel van haar wereldtournee. Ze neemt zanger The Weeknd en rapper Big Sean mee op haar Anti World Tour, kondigde Rihanna maandag aan.

Mojo Concerts begint donderdag 3 december om 10:00 uur met de kaartverkoop voor het Nederlandse concert. De tournee begint vrijdag 26 februari in San Diego in Californië. Tijdens de concerten in Noord-Amerika is Travi$ Scott haar special guest. Big Sean en The Weeknd nemen die rol op zich tijdens het Europese deel van de wereldtournee.

Na Amsterdam geeft Rihanna concerten in Groot-Brittannië en Ierland. Ze gaat in de zomer ook langs onder meer Stockholm, Kopenhagen, Hamburg, Milaan, Nice en Frankfurt. Ze eindigt vrijdag 12 augustus in Zürich in Zwitserland.

Nu de tournee nadert, hopen fans dat Rihanna's nieuwe album Anti niet lang meer op zich laat wachten. Anti is de langverwachte opvolger van Unapologetic, dat in 2012 verscheen. Waarschijnlijk staan de singles FourFiveSeconds, Rihanna's duet met Kanye West en Paul McCartney, Bitch Better Have My Money en American Oxygen op de plaat.