Meeuwis en Van 't Hek geven show in Parijs

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
AMSTERDAM - Guus Meeuwis en Youp van 't Hek bundelen hun krachten. De twee geven op 26 maart 2016 samen een show in de oudste concerthal van Parijs L'Olympia: Guus et Youp à Paris. Dat heeft Hekwerk Theaterproducties woensdag bekendgemaakt.

Youp begint de voorstelling met een cabaretshow. Daarna neemt Guus het over en geeft hij een concert in de geest van de Franse chansonniers. "Dat we deze kans krijgen is te gek. Een nieuw muzikaal avontuur en een geweldige uitdaging. Dat Youp en ik dat samen gaan doen is nu al de grootste traktatie van 2016", aldus Guus.

Het is voor Meewis de tweede keer in korte tijd dat hij een uitstapje maakt naar het buitenland. De zanger gaf in mei namelijk een show in de Londense Royal Albert Hall. Na deze ervaring werd de artiest nieuwsgierig naar de mogelijkheid om in een andere historische zaal te spelen, namelijk L'Olympia in Parijs. Toen Meeuwis hoorde dat hij ook hier welkom is, zat hij samen met Youp. Hij zei daarop gelijk: "Jij gaat daar niet heen zonder mij".