Chantal Janzen skipt repetitie Voice Kids

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
AMSTERDAM - Chantal Janzen denkt dat haar Duitse werkgever Sat. 1 blij is dat ze vrijdag in Duitsland terugkeert met een Gouden Televizier-Ster. Deze kreeg ze donderdagavond op het Gouden Televizier-Gala in Carré in Amsterdam. ''Het was zo'n gezeik dat ik de repetitie van The Voice Kids moest verlaten, want dat kon eigenlijk niet. Het was een generale repetitie."

Chantal presenteert de Duitse versie van The Voice Kids. Vrijdag heeft Chantal opnames voor de blind auditions van The Voice Kids. ''De generale was heel belangrijk. Dat ik weg moest was een aderlating, voor mezelf. Ik ben dus heel blij dat ik toch iets mee terugbreng."

Vorig jaar ging de Televizier-Ster Vrouw ook al naar Chantal Janzen. Zij was de enige van de genomineerden van dit jaar die thuis al een Ster heeft staan.

Chantal Janzen had nog een goede reden om de generale repetitie van The Voice Kids te laten schieten. Ze mocht aan Linda de Mol de Televizier Oeuvre Award uitreiken. Ook Linda de Mol moet vrijdag weer aan de bak, de gekroonde koningin van de Nederlandse televisie heeft opnames van Miljoenenjacht.