Zilveren Televizier-Ster voor Chantal Janzen

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
AMSTERDAM - Chantal Janzen is donderdagavond onderscheiden met de Zilveren Televizier-Ster. Met deze publieksprijs op zak mag ze zich de populairste vrouwelijke tv-personality van het televisieseizoen 2014-2015 noemen.

De andere genomineerden, die tijdens de uitreiking in theater Carré in Amsterdam werden teleurgesteld, waren Floortje Dessing en Geraldine Kemper. "Ik ben blij dat ik hem gewonnen heb. Maar Floortje je had hem van mij zo mogen krijgen, want ik ben al jaren fan van je en Geraldine jij gaat hem nog heel vaak winnen", zei een blije Chantal.

Janzen kreeg de prijs uitgereikt door van Nelleke van der Krogt. Zij had eerder op de dag een lintje gekregen uit handen van Pieter Broertjes, de burgemeester van Hilversum. Dat werd getoond in de uitzending van het Televizier Gala.

Eerdere winnaars van de Zilveren Televizier-Ster zijn Wendy van Dijk, Linda de Mol en Yvon Jaspers. Vorig jaar ging de Televizier-Ster Vrouw ook al naar Chantal Janzen. Zij was de enige van de genomineerden van dit jaar die thuis al een Ster heeft staan.