Anouk en Mattia winnen Elite Model Look 2015

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
AMSTERDAM - Anouk Thijssen en Mattia Creamza zijn de winnaars van de Elite Model Look 2015. Dat is woensdag in de Amsterdamse Beurs van Berlage bekend geworden.

De twee winnaars stonden woensdag in de finale samen met negen andere jongens en negen meisjes. Anouk en Mattia werden als winnaar en winnares uitgeroepen door een vakjury bestaande uit Christian Arkins (Creative Director McGregor), Victoria da Silva (Director Elite Model Look International), Bart Maussen (Director FashionWeek Nederland), Suzanne Pots (Director Elite Model Management Amsterdam) en Nodar Beghiyl (Director Elite Model Look Nederland).

Anouk en Mattia, beiden vijftien jaar oud, krijgen als winnaars een contract bij Elite Model Management Amsterdam. En ze maken kans op een plek in de grote, internationale finale in Milaan. De twee winnaars kregen hun prijs uitgereikt door presentatrice Lieke van Lexmond.

Het was de 32e finale van de Elite Model Look Nederland. Voor deze wedstrijd hadden zich in de afgelopen maanden duizenden modellen aangemeld. Anouk en Mattia treden in de voetsporen van Yfke Sturm, Frédérique van der Wal en Lara Stone, die alle drie zijn ontdekt tijdens deze internationale modellenwedstrijd.