Sander Lantinga breekt been en mist 538 Live

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
AMSTERDAM - Sander Lantinga heeft zijn eerste editie van 538 Live XXL moeten missen. De dj, die sinds deze zomer bij 538 werkt, zit met zijn been in het gips en kon daardoor niet naar de Ziggo Dome.

Lantinga brak zijn been tijdens een partijtje zaalvoetbal, liet hij weten via Instagram. "Zaalvoetbal + krak = gebroken", schreef de 39-jarige dj bij een foto van zijn been in gips.

Zijn collega Coen Swijnenberg toog wel naar de Ziggo Dome. "Helaas zonder m'n lieve vriendje Sander Lantinga die in het gips zit", twitterde Swijnenberg. Wilfred Genee werd opgetrommeld om Lantinga's plek naast Swijnenberg in te nemen en dat deed de presentator volgens Swijnenberg erg goed. "Dat was 't avondje hoor!", twitterde Swijnenberg zaterdagavond. "Mooi om 538 Live XXL mee te maken. Grote dank aan Wilfred Genee die de plek van Sander vakkundig opvulde! Nu slapen."

Met Coen Swijnenberg presenteert Lantinga al jaren de Coen en Sander Show. Dit jaar stapten de twee over van 3FM naar 538, waar ze sinds half augustus te horen zijn met hun populaire middagprogramma. Tijdens 538 Live XXL traden dit jaar onder anderen John Newman, Adam Lambert en Miss Montreal op. De Ziggo Dome werd omgebouwd tot radiostudio van waar de grootste live radioshow van het jaar werd gepresenteerd.