Extra voorstellingen Jesus Christ Superstar

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
DEN HAAG - De musical Jesus Christ Superstar heeft drie extra voorstellingen toegevoegd aan de speellijst in het World Forum Theater in Den Haag. De rockopera begint een paar dagen eerder op 13 december. Kaarten voor de shows zijn sinds donderdag te koop.

De internationale cast met Ted Neeley gaf al een voorproefje van de musical tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. Op basis van de reacties besloot producent TEC Entertainment extra voorstellingen te boeken. De overige voorstellingen tot en met 23 december zijn nagenoeg uitverkocht.

De rockopera met muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Bekende nummers zijn I Don't Know How to Love Him, Superstar en Gethsemane.

Ted Neeley speelde in de gelijknamige film uit 1973 eveneens de rol van Jezus. In de Engelstalige productie is Neeley te zien naast zijn filmcollega's Yvonne Elliman als Maria Magdalena en Barry Dennen als Pontius Pilatus.