Opening grootste IJsattractie van Nederland in Attractiepark Slagharen

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

SLAGHAREN - Deze winter is Attractie- & Vakantiepark Slagharen geopend. Voor het eerst sinds haar 48 jarig bestaan zal onder de naam IJskoud Slagharen het park worden omgetoverd tot een winters avonturenpark.

Vanaf 2 tot en met 18 december kan de bezoeker, geheel in kerstsfeer, genieten van wel 20 attracties, shoppen op de gezellige kerstmarkt, opwarmen bij knapperendevuurkorven en genieten van veel winter entertainment.

Met deze ijskoude publiekstrekker speelt Slagharen in op de toenemende belangstelling voor de kerstshoppende Nederlander. De route van de gezelige Christmas Fair neemt de bezoeker mee door het pretpark en zal worden onderbroken bij alle favoriete attracties. De route eindigt bij de nieuwste aanwinst, een ware IJsattractie.

Unieke IJsbeleving!
Ter introductie van deze nieuwe stap voor het attractiepark heeft de organisatie gekozen om een nieuwe IJsattractie te lanceren. De officiëleopening vindt a.s. zaterdag, 24 september plaats. Het multidisciplinaire ijspark is gerealiseerd in samenwerking met Nederlands grootste bouwer van mobiele Ijsbanen, Ice-World, goed voor zo'n 600 ijsbanen wereldwijd per jaar.

Een project als dit is uniek in de wereld, want nooit tevoren werd een ijsbaan geïntegreerd met een FunSlide (ijsglijbaan), een FunTrack (ijspad) en een quarterpipe (schansvan ijs) waardoor nog meer sensatie aan de ijspret wordt toegevoegd 

© Nationale Recreatiegids