Sam Smith gaat weer optreden

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
(Novum) - LONDEN - Sam Smith staat binnenkort weer op het podium en daar is de zanger, die onlangs werd geopereerd aan zijn stembanden, ontzettend blij om. Dat laat hij zijn volgers via een filmpje op Twitter weten. "Ik kan weer praten, zoals jullie horen", zegt hij lachend.

Sam vertelt zijn fans dat de afgelopen weken niet leuk voor hem waren, hij kon niet praten en miste zijn optredens. "Maar ik heb nu eindelijk weer eens goed nieuws, vanaf 3 juli ga ik weer optreden. Ik ga mijn uiterste best doen om zo goed mogelijk voor jullie te zingen", zegt de Britse singer-songwriter.

Bij het filmpje heeft Sam ook nog een berichtje geschreven: "Ik kan niet wachten om weer live op te treden, bedankt dat jullie allemaal zo aardig zijn om op mij te wachten."

Sam ging in mei onder het mes vanwege een kleine bloeding op zijn stembanden. Hij mocht hierna drie weken niet praten. Als gevolg van zijn stemproblemen moest de zanger zijn shows op Pinkpop en Rock Werchter afzeggen, net als zijn tournee door Australië en Japan.

Â