Humberto Tan maakt weer kans op TV-Beeld

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
(Novum) - Presentator Humberto Tan maakt dit jaar opnieuw kans een van de TV-Beelden in de wacht te slepen. De presentator van RTL Late Night werd maandag in de uitzending verrast met een nominatie. "Wat leuk, dank je wel jury", reageerde Tan, die de prijs vorig jaar mee naar huis mocht nemen. Humberto is genomineerd in de categorie beste presentator. Ook Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Johnny de Mol en Matthijs van Nieuwkerk zijn in de race.

 

In RTL Late Night maakte Luuk Ikink eveneens de genomineerden in de categorie beste nieuwe format bekend. Hier zijn de kanshebbers Adam zoekt Eva (RTL5), De roze wildernis (KRO), Love At First Kiss (BNN), Project P: Stop het pesten (RTL5) en Utopia (SBS6). Vorig jaar ging de vakprijs voor beste nieuwe format naar het VARA-programma De Kwis.

Dit jaar maakt De Kwis kans in de categorie beste amusement, samen met Heel Holland Bakt en Wie is de mol?. De RTL4-programma's Everybody Dance Now en Holland's Got Talent zijn met DWDD University genomineerd in de categorie beste grote showprogramma.

De TV-Beelden 2015 worden maandag 2 maart in veertien categorieën uitgereikt in Amsterdam.