Opa's en oma's zwemmen gratis met kleinkinderen

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Alle woensdagmiddagen in november bij AquaFun Sportiom in ’s-HertogenboschSportieve grootouders die graag eens met hun kleinkinderen willen zwemmen, kunnen in de maand november eigenlijk niet onder een bezoekje aan AquaFun Sportiom uit. Tijdens de speciale ‘Opa&Oma’-woensdagen krijgen zij namelijk gratis toegang. Slimme kinderen nodigen hun grootouders dus meteen uit voor een dagje waterpret bij AquaFun Sportiom!

AquaFun Sportiom is elke woensdag geopend van 13:00 tot 21:00 uur. Op alle woensdagen in november mogen kleinkinderen opa of oma gratis meenemen naar AquaFun. Kijk op de website www.sportiom.nl voor de voorwaarden.

Abonnement
Na een middagje vol waterpret is het ongetwijfeld de overweging waard om een abonnement af te sluiten. Met een abonnement op AquaFun Sportiom geniet je het hele jaar door van onder meer het golfslagbad en de spectaculaire waterglijbanen en in de zomer van het buitenbad. Let op: wie meteen na een dagbezoek een abonnement afsluit, krijgt het geld van het die dag betaalde entreegeld ook nog eens retour! Nog meer voordeel dus! 

Sinds 18 oktober is ook de ijsbaan weer geopend! Daarom is ook een combi-abonnement zwemmen/schaatsen erg aantrekkelijk. Daarmee kun je tegen een bescheiden meerprijs tot en met februari namelijk vrij zwemmen en ook nog eens lekker schaatsen op de thema-ijsbaan van IceFun Sportiom!

Foto: Sportiom/Libéma