Muziekfestival Delfzijl beleeft dit weekend vierde editie

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Dit weekend vindt de vierde editie plaats van het Muziekfestival Delfzijl. Het Muziekfestival Delfzijl is het grootste openluchtfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in het noorden van Nederland. Twee dagen lang genieten bezoekers gratis van een grote verscheidenheid aan amateur blaas- en slagwerkmuziek.

Programma
Zaterdag 27 september begint het Muziekfestival Delfzijl om 13:00 uur in het centrum van Delfzijl. Op tien locaties zijn de hele middag optredens van ongeveer 20 harmonieorkesten, fanfares, slagwerkensembles, streetbands en bijzondere muzikale groepen. 's Avonds om 20:00 uur is er een spectaculaire muziekshow op het Vennenplein.

Op zondag 28 september vindt van 12:00 tot 17:00 uur het dweilorkestenfestival plaats in het centrum van Delfzijl. Vele dweilorkesten treden op verschillende locaties in het centrum op en strijden om drie prijzen. De winkels zijn open en er is een grote braderie met meer dan 40 kramen. Aan de kinderen is ook gedacht. Zij kunnen zich vermaken op grote springkussens.

Kijk voor het volledige programma op de website van het Muziekfestival Delfzijl.

© Nationale Recreatiegids