Walibi Summer Nights: een Overdosis Zomer!

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
30 juli en 6 & 13 augustusHoe ziet jouw ideale zomerdag eruit? Chillen in het gras met een cocktailtje, je longen uit je lijf gillen in een vette ride of ga je liever uit je dak op dance beats? Je hoeft niet te kiezen, want op Walibi Summer Nights krijg je het gewoon ALLEMAAL.... en nog een beetje meer.

Naast alle thrilling rides die je al van ons kent, kunnen echte lefhebbers zich van een helling naar beneden laten storten in de Powerball, op spectaculaire wijze over het water heen vliegen op een Flyboard of tekeer gaan in het water op een opblaasbanaan achter een speedboat.

We snappen dat je daar even van moet bijkomen. Daarom hebben we een ultieme chill area rond het meer aan Mainstreet voor je geregeld met palmbomen, strandstoelen, een heerlijk drankje en een dj in het water die mega chille muziek draait.

Natuurlijk moet er ook gedanst worden. Bij Mainstage ga je lekker los op de verschillende stijlen tijdens Superstijl. Met een app bepaal jij wat de dj draait! Wie meer in the mood is voor een Après Ski feestje gaat uit z’n dak in het Feestcafé op het Crazy River Plein.

Heb je ooit ZOVEEL zomer op één dag gehad? Je hoeft je trouwens niet te haasten, want het park is tijdens Summer Nights geopend tot 23:00 uur!

© Nationale Recreatiegids